Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Contabil sef de nota 2

Eugeni Condurat, contabil sef cu delegatie Ă®n cadrul Inspectoratului Scolar al judetului Neamt, a luat la proba scrisa de la examenul pentru desemnarea specialistului cu patalama pe aceasta functie nota 2,45. Cu acest rezultat la proba scrisa, ea nu s-a mai prezentat la proba orala a concursului care a avut loc pe 22 septembrie 2006. Contracandidata sa, Camelia Butuc, a luat nota 7 la scris si 10 la oral, fiind declarata admisa de comisie. Presedinta comisiei de examinare a fost profesor Maria Rusu, inspector scolar general adjunct Ă®n cadrul Inspectoratului Scolar al judetului Neamt, care a declarat Ă®n legatura cu aceasta competitie: „Subiectele date la concurs au fost propuse si formulate de compartimentul de specialitate din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Ă®n subordinea caruia se afla si Serviciul de contabilitate din Inspectoratul Scolar. Partea de corectare si evaluare a lucrarilor a fost efectuata de contabilii sefi ai inspectoratelor din judetele limitrofe Neamtului. Eu m-am ocupat de problemele organizatorice ale concursului. Doamna Condurat ramĂ®ne contabil sef cu delegatie al ISJ Neamt, pĂ®na cĂ®nd candidata declarata admisa va fi pusa Ă®n functie. Inspectoratul Scolar a organizat pentru a treia oara concursul pentru desemnarea contabilului sef, dar, pĂ®na acum, nu s-a Ă®ntĂ®mplat ca vreun candidat sa obtina nota minima sapte la proba scrisa, pentru a putea participa si la cea orala“.
Eugeni Condurat a participat si la concursul organizat de Inspectoratul Scolar al judetului Neamt Ă®n data de 7 iulie, dar si atunci a Ă®nregistrat un esec. Din cĂ®te am aflat, intentia sa este de a face contestatie, dupa solutionarea careia se va sti pe deplin cum stau lucrurile. Se pare ca functionarul de la Inspectoratul Scolar va ocupa postul de normare salarizare din cadrul institutiei. Cum se va achita de atributiuni ramĂ®ne de vazut, speram ca foarte bine, pentru ca dascalii nemteni sa nu aiba de suferit. Spunem acest lucru fara sa luam Ă®n considerare nota obtinuta la ultimul examen sustinut. Am cautat-o pe actuala contabila sefa cu delegatie a Inspectoratului Scolar, pentru a afla care este parerea sa despre concursul pe care l-a sustinut, dar nu a fost de gasit. Colegele de birou ne-au comunicat ca ar reveni Ă®n institutie Ă®n jurul orei 17. Din pacate, la acea ora, la centrala telefonica a Inspectoratului Scolar nu a mai „raspuns“ decĂ®t tonul de fax.

Articol afisat de 2462 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective