Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Scîntei“ anuntate la nominalizarea AGA-manilor la societatile CJ

Sedintele Consiliului Judetean si Consiliului Local Piatra Neamt, programate joi, 28 septembrie, se anunta tensionate, un cuvînt de spus putînd avea alesii PSD în aceste structuri. Date fiind antecedentele acestor sedinte, cînd PSD a blocat aprobarea unor proiecte, nu este exclus ca si astazi situatia sa se repete. Deputatul PSD Ioan Munteanu, presedintele interimar al acestei formatiuni politice, a declarat ca toti consilierii vor fi la fel de drastici la aprobarea proiectelor de hotarîre înscrise la ordinea de zi. „Consilierii nostri vor fi la fel de drastici în sedintele de joi, 28 septembrie, chiar daca vom produce suparare. Vom aproba numai hotarîri care sînt în avantajul municipiului Piatra Neamt si al judetului Neamt. PSD se va retrage din sedinte daca nu se va proceda conform prevederilor Legii administratiei publice locale, care a suferit modificari la doua articole, pe 22 iulie 2006. Conform acestei legi, desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean si ai Consiliului Local în Adunarile Generale ale Actionarilor la societatile subordonate acestor institutii se face în raport cu rezultatele voturilor obtinute la alegerile din 24 iulie 2004. Noi, PSD, avem la Consiliul Judetean 48,57% din locurile în AGA, iar în societatile Consiliului Local - o reprezentare de 41,5%. Interesul nostru este sa se respecte legea si vom cere sa se renunte la indemnizatiile de agamani. Cei care sînt, acum, la Putere trebuie sa fie nebuni sa nu fie de acord cu noi, daca cerem sa nu se cheltuiasca niste bani. Vrem ca noi, aflati în momentul de fata în Opozitie, sa fim consultati, pentru ca altfel vom protesta“, a declarat presedintele interimar al PSD Neamt, Ioan Munteanu.
La o sedinta de consiliu local si una de consiliu judetean, din luna iulie, PSD Neamt a decis sa se razbune, pentru racolarea primarilor si consilierilor locali, printr-un vot negativ acordat mai multor proiecte ale Aliantei. Întrucît exista posibilitatea ca situatia sa se repete si în august, presedintele Consiliului Judetean, Vlad Marcoci, declara ca spera ca reprezentantii PSD sa nu dea dovada de infantilism politic si sa voteze în favoarea dezvoltarii judetului. Sedinta a trecut cu bine luna trecuta. Ramîne de vazut ce se va întîmpla mîine, cînd cel putin un proiect, referitor la modificarea HCJ nr. 48/ 2004 privind împuternicirea reprezentantilor Consiliului Judetean Neamt în cadrul Adunarilor Generale ale Actionarilor ale agentilor economici de interes judetean, va provoca discutii.

Articol afisat de 1445 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective