Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Femeile liberale trec la cratita

Cinci, sase femei liberale vor trece la o initiativa mai rar Ă®ntĂ®lnita; sĂ®mbata, 30 septembrie, ele au Ă®n program sa gateasca Ă®n casele cĂ®torva batrĂ®ne sarace si neajutorate, care locuiesc Ă®n Piatra Neamt. Dupa cum a declarat jurista Daniela Soroceanu, presedinta organizatiei municipale pietrene de femei a Partidului National Liberal, conducerea acestui organism va trece, Ă®n ultima zi a lunii septembrie, la cratita, urmĂ®nd a-si dovedi calitatile de femei pricepute la toate. „Unul dintre obiectivele noastre este sa ajutam femeile aflate Ă®n nevoie. ĂŽn preajma datei de 1 octombrie, se aniverseaza Ziua Persoanelor VĂ®rstnice. Cu aceasta ocazie, sĂ®mbata, cinci-sase femei din PNL Piatra Neamt ne vom deplasa la domiciliul unor femei Ă®n vĂ®rsta, singure si fara resurse financiare, carora le vom pregati masa de prĂ®nz. La domiciliul lor ne vom duce si cu ingredientele necesare pentru a le prepara conservele necesare peste iarna. Le vom pune zarzavat la borcan, vom face suc de rosii etc. Vrem sa demonstram ca sĂ®ntem femei si cu cariera, si implicate politic, si gospodine si harnice“, a declarat presedinta Daniela Soroceanu.
ĂŽn actiunea de sĂ®mbata, printre gospodinele peneliste si vor numara si cele doua vicepresedinte ale organizatiei de femei municipale pietrene - inginerele Maura Munteanu si Maria Ciobanu. Dupa cum au mai declarat acestea, actiunea de sĂ®mbata, Ă®n sprijinul persoanelor defavorizate, nu va fi ultima din acest an. „PĂ®na la finele lui 2006, mai avem Ă®n plan si alte actiuni caritabile. Vrem sa-i ajutam pe copiii care provin din familii sarace si frecventeaza scoala. Vom organiza o licitatie cu obiecte de arta si banii strĂ®nsi vor fi dati persoanelor defavorizate - barbati, femei si copii sarmani“. Maria Ciobanu, vicepresedinta a femeilor din organizatia municipala a PNL, membra a acestei formatiuni din 2002, a spus ca Ă®n planurile sale se afla si Ă®ncheierea unor parteneriate cu organizatiile nonguvernamentale. „Intentionez sa Ă®ncheiem parteneriate cu organizatii nonguvernamentale locale si sa venim, si Ă®n felul acesta, Ă®n sprijinul femeilor singure, a celor divortate. Vom ajuta si femeile de la tara, dar si pe cele cu diverse probleme si preocupari, nefiind o conditie sa fie membre PNL“, a precizat Maria Ciobanu.
Senatorul Serban Stratila, presedintele Organizatiei PNL Piatra Neamt, a spus ca, spre deosebire de alte partide, în formatiunea pe care o reprezinta femeile sînt promovate. El le-a dat ca exemplu pe viceprimarita de Piatra Neamt, Mihaela Stoica, pe Claudia Chirila, sefa Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familiei Neamt, Titela Popescu, sefa Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca, dar si pe Luminita Drexler, sefa învatamîntului nemtean.

Articol afisat de 1497 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective