Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
6 accidente rutiere intr-o singura zi

6 accidente rutiere intr-o singura zi

Neatentia conducatorilor auto, precum si a pietonilor sint principalele cauze care duc la producerea unor accidente rutiere. Regula a fost valabila si marti, 26 septembrie, cind pe arterele rutiere ale judetului s-au inregistrat 6 accidente. Seria neagra a fost deschisa marti dimineata, in jurul orei 6, in Tirgu Neamt. Nicolae A., in virsta de 51 de ani, din comuna Vinatori - Neamt, conducea un autoturism mixt Dacia pe strada Stefan cel Mare. Ajuns la intersectia cu strada Castanilor, soferul a observat tirziu un pieton si, incercind sa-l evite, a tras de volan. Ca urmare a acestei manevre, masina a intrat in derapaj, dupa care s-a izbit de un stilp. Impactul s-a soldat cu ranirea usoara a pasagerului din dreapta fata.
Cel de-al doilea eveniment s-a petrecut, in jurul orei 7, in Roman. Eugen D., in virsta de 42 de ani, din Roman, conducea un autoturism marca Dacia Super Nova pe strada Bucovinei. Ajuns la intersectia cu strada I.L. Caragiale, nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism Audi A6 condus regulamentar de Mihai S., de 35 de ani, din Roman, si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, soferul Daciei a suferit rani usoare. Un alt accident rutier s-a inregistrat, in jurul orei 10, pe strada 9 Mai din Piatra Neamt. Iulian I., in virsta de 44 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism marca Volkswagen, cind l-a accidentat usor pe Eduard L., de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea neregulamentara a strazii. Cel mai grav accident a avut loc, in jurul orei 16.40, pe DN 15D, in apropierea localitatii Dulcesti. Costica B., in virsta de 53 de ani, din Roman, conducea un autoturism cind l-a accidentat grav pe Constantin R., de 28 de ani, din comuna Trifesti, care conducea un motoscuter. Politistii, care s-au deplasat la fata locului pentru a face cercetari, au constatat ca tinarul a efectuat un viraj la stinga fara sa se asigure moment in care a fost lovit de masina. Urmatorul eveniment s-a inregistrat in jurul orei 18.30, in Piatra Neamt. Monica C., in virsta de 41 de ani, conducea un autoturism marca Dacia Logan, pe Aleea Ulmilor. La un moment dat, soferita a efectuat un viraj pentru a intra intr-o parcare de resedinta, moment in care a pierdut controlul volanului, fiind acrosata de un autoturism Tico, care iesea din aceeasi parcare. In urma impactului, Dacia Logan a fost aruncata pe trotuar, unde a accidentat usor pe Viorica N., de 49 de ani, din Piatra Neamt.
Ultimul accident a avut loc, in jurul orei 20, pe DJ 156A. C. I., de 14 ani, din comuna Borlesti, conducea o caruta pe DJ 156 A, in interiorul localitatii Borlesti. La un moment dat, carutasul s-a angajat in depasirea unui tractor si a accidentat un pieton care se deplasa neregulamentar pe mijlocul drumului. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au constatat ca atit victima, cit si autorul se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Articol afisat de 4994 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective