Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Handbalistii juniorii II intra in competitie

Handbalistii juniorii II intra in competitie

• sportivele de la LPS Piatra Neamt au programat primul turneu la Suceava, iar cele de la LPS Roman, la Slobozia • baietii se vor deplasa pentru prima intrecere a sezonului la Botosani •

Echipele de handbal de juniori II, fete si baieti, intra in competitie la finalul acestei saptaminii. Fiecare din cele doua formatii din Piatra Neamt si Roman au ginduri de calificare la turneele finale ale campionatelor nationale, astfel ca de la primul turneu al intrecerii intentioneaza sa isi treaca in cont cit mai multe puncte.
Elevele antrenoarei Loredana Bulache se deplaseaza la Suceava, pentru a incerca sa cistige cit mai multe meciuri impotriva adversarelor de la LPS Botosani, LPS Suceava, LPS Iasi si LPS Vaslui. Competitia va incepe miine, 29 septembrie, si se va termina duminica 1 octombrie. Primul adversar al echipei pietrene va fi LPS Iasi, dupa care va urma meciul cu LPS Vaslui si cel cu gazdele sucevene. Avind in vedere ca sint numai cinci formatii in serie, in etapa a IV-a, tinerele handbaliste ale profesoarei Loredana Bulache vor avea pauza, pentru ca in ultima runda sa dea piept cu LPS Botosani. LPS Piatra Neamt va fi gazda unui turneu de calificare in faza semifinalelor abia in 2007, in perioada 23-25 februarie. Daca fetele de la Piatra Neamt fac parte din Seria A, cele de la LPS Roman fac parte din Seria B si se vor deplasa la Slobozia, pentru primul turneu al campionatului. Acolo, romascancele vor avea adversare pe LPS „Nadia Comaneci“ Onesti, HC Activ Ploiesti, LPS Buzau si CSS Slobozia.
Baietii de la LPS Piatra Neamt si LPS Roman au fost repartizati in aceeasi serie, A, de calificare la semifinale. Prima intrecere a sezonului pentru cele doua echipe va avea loc la Botosani, tot intre 29 septembrie si 1 octombrie, adversarele formatiilor nemtene urmind a fi LPS Botosani, LPS Vaslui, LPS Iasi si LPS Suceava. Antrenorii Adriana si Razvan Caba (foto) asteapta de la elevii lor alte evolutii bune in calificari, prin care sa rezolve din timp problema celei mai bune echipe din grupa. LPS Piatra Neamt si LPS Roman se vor duela inca din etapa de debut a concursului de la Botosani, urmind ca programul in celelalte etape sa fie urmatorul: etapa a II-a, LPS Roman - LPS Suceava si LPS Piatra Neamt - LPS Botosani; etapa a III-a, LPS Botosani - LPS Roman si LPS Iasi - LPS Piatra Neamt; etapa a IV-a, LPS Roman - LPS Vaslui si LPS Piatra Neamt - LPS Suceava; etapa a V-a, LPS Iasi - LPS Roman si LPS Vaslui - LPS Piatra Neamt. Echipa pietreana va organiza urmatorul turneu al seriei in perioada 20-22 octombrie, in timp ce romascanii vor fi gazda ultimului turneu al primei faze a campionatului national de juniori II in perioada 20-22 aprilie 2007.

Articol afisat de 1720 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective