Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Angajari in Politia Neamt

Inspectoratul Judetean de Politie Neamt scoate la concurs, in perioada imediat urmatoare, trei functii de ofiter: doua posturi la Politia Roman si unul la Politia Bicaz. Este vorba de doua functii de ofiter cercetare penala si unul de ofiter de investigare a fraudelor economice. Cei care doresc sa participe la concursul pentru ofiter de cercetare penala (Biroul politiei rurale din cadrul Politiei Roman si ofiter principal la Compartimentul cercetari penale din cadrul Politiei oras Bicaz), pot fi atit din sursa interna, cit si din sursa externa. Candidatii din sursa externa trebuie sa fie absolventi de studii superioare, de lunga durata, cu diploma de licenta, in domeniul drept si sa aiba cel putin un an vechime in specialitatea studiilor absolvite. Agentii de politie pot participa la concurs daca indeplinesc cumulativ urmatoarele criterii: sa fie declarati apt din punct de vedere medical si psihic pentru corpul ofiterilor; studiile superioare absolvite corespund cerintelor postului; sa nu se afle sub efectul unei sanctiuni disciplinare si nu sint pusi la dispozitie in situatiile prevazute de art.65 din Legea 360/2002 cu modificarile si completarile ulterioare.
Pe linga functia de ofiter de cercetari penale, Politia Roman mai scoate la concurs un post de ofiter principal la Biroul de Investigare a fraudelor. Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa fie, in primul rind, absolventi de studii superioare, de lunga durata, cu diploma de licenta, in domeniul stiintelor economice.
Agentii de politie pot participa la concurs daca indeplinesc cumulativ urmatoarele criterii: sa fie declarati apt din punct de vedere medical si psihic pentru corpul ofiterilor; studiile superioare absolvite corespund cerintelor postului; sa nu se afle sub efectul unei sanctiuni disciplinare si nu sint pusi la dispozitie in situatiile prevazute de art.65 din Legea 360/2002 cu modificarile si completarile ulterioare. Pot participa numai agentii de politie absolventi de studii superioare in domeniul stiintelor economice, respectiv domeniul drept, cu conditia sa fi desfasurat activitati operative timp de cel putin 1 an in formatiuni de investigarea fraudelor. Interviul preliminar va avea loc in perioada 9 - 11.10.2006. Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Politie Neamt- Serviciul management resurse umane, in intervalul 25 septembri - 4 octombrie. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0233/207.000 interior 2113, 2112 sau 2111.
Anunturile si bibliografia pot fi gasite de cei interesati pe pagina oficiala de internet a Politiei Neamt - www.nt.politiaromana.ro.

Articol afisat de 10572 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective