Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Hot de masini prins cu „Navodul“

Politistii romascani au reusit sa identifice si sa prinda in timp record un hot de masini. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca oamenii legii nu ar fi pus in aplicare „Operatiunea Navodul“, un concept modern de actiune care presupune o reactie rapida a politistilor la solicitarile venite prin intermediul apelurilor 112. Dispeceratul Politiei Roman a receptionat, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 1.25, apelul lui Gheorghita G., din comuna Ion Creanga, care a reclamat ca Marius S., din Roman i-a furat autoturismul taxi pe care il lasase, oprit, cu cheile in contact, in fata unui bloc de pe strada Bradului. Imediat, conducerea Politiei Roman a dat alarma, fiind demarata actiunea „Navodul“. In mai putin de 25 de minute, autoturismul a fost localizat linga un bloc de pe strada Sucedava. Linga masina, politistii l-au gasit si pe Marius S., autorul furtului. Testat cu fiola alcooltester s-a constatat ca avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool in aerul expirat. Autorului i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avind in singe o alcoolemie peste limita legala. „«Operatiunea Navodul» este un concept modern de actiune, initiat in urma cu aproximativ cinci ani, de catre Politia Romana si presupune o reactie rapida la solicitarile primite prin intermediul apelurilor 112. In cazul prezentat, respectiv furtul unui autoturism, operatiunea si-a propus depistarea urgenta a autoturismului furat, fiind anuntati imediat toti politistii de la toate structurile, respectiv ordine publica, rutiera, politie transporturi, politie de investigatii criminale, aflati in teren. Actiunea se declanseaza imediat dupa ce se primeste apelul, fiind sesizate, de asemenea si toate dispeceratele de politie de pe raza judetului, precum si unitatile de politie situate in vecinatate, in functie de informatiile existente, actiunea putind fi extinsa si la alte judete.
Fiecare inspectorat de politie al judetului limitrof declanseaza, la rindu-i, actiunea si urmareste derularea acesteia pina la identificarea autoturismului, tinind in permanenta legatura cu ofiterii de la celelalte unitati de politie implicate, in scopul coroborarii datelor si informatiilor“, a declarat subinspectorul Catalina Badeanu, purtator de cuvint in cadrul Politiei Neamt.

Articol afisat de 2408 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective