Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamt a ocupat fotoliul de lider

• HCF Piatra Neamt - Oltchim II Rimnicu Vilcea 35-17 (16-5) • au arbitrat Simona Anton si Cristina Nastase, din Buzau •

Handbal Club Feminin Piatra Neamt a devenit liderul Seriei Est a Diviziei A la handbal feminin, dupa victoria clara din meciul programat in etapa a cincea a campionatului. Elevele lui Dan Valentin au invins in ultima runda, in Sala Ceahlaul, pe Oltchim II Rimnicu Vilcea, cu scorul de 35-17, dupa ce la pauza pe tabela de marcaj era consemnat rezultatul 16-5. De mentionat, insa, ca HCF Piatra Neamt conduce seria cu sase puncte, la fel ca alte trei formatii din grupa, dar beneficiaza de un golaveraj mai bun decit toate celelalte formatii cu acelasi punctaj.
Partida de duminica dimineata a fost dominata in totalitate de formatia pietreana. Avind in fata o adversara alcatuita din jucatoare de 17 si 18 ani, HCF si-a impus jocul fara probleme, mai ales in faza de aparare. Defensiva a dus greul, Andreea Raica a avut o evolutie buna in poarta, astfel ca galopul de sanatate al gazdelor nu a surprins pe nimeni. 16-5 la pauza, iar spectatorii din sala aveau sa vada, si in partea a doua intilnirii, un joc bun al echipei pietrene. In afara apararii bune a gazdelor, a mai functionat, duminica, si contraatacul. Junioara de pe extrema dreapta, Crina Ciobanu, a fost, pentru prima data in cariera sa, cea mai buna marcatoare a echipei pietrene, cu 9 reusite. Au multumit si evolutiile celorlalte jucatoare tinere, Apetroaie, Durican, Popescu, Slavila sau Matei, care au profitat din plin de situatiile bune in care s-au aflat la semicercul advers. Evident ca si Camelia Bucur a contribuit la victoria din intilnirea de duminica, din etapa a cincea a Diviziei A, Seria Est, experienta ajutind la coordonarea atacurilor cu mai mult calm. Tehnicianul Dan Valentin a precizat ca este multumit atit de jocul prestat de elevele sale, cit si de scorul inregistrat la finalul celor 60 de minute. „A fost un meci in care plusul de experienta a contat in stabilirea rezultatului final. Ma bucur ca prin astfel de meciuri creste valoarea fetelor tinere si cred ca incepe sa se formeze un nucleu bun de jucatoare la Piatra Neamt. Avind in vedere ca Ghidoarca si Bursuc sint accidentate, cred ca lotul va fi unul de perspectiva si cu o anumita valoare“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal al HCF Piatra Neamt. Etapa urmatoare este programata la finalul saptaminii in curs, duminica, 8 octombrie. Adversara echipei pietrene va fi CSM Ploiesti, una din gruparile cu 6 puncte in clasament, partida urmind sa se joace la Piatra Neamt. Rezultatele inregistrate in etapa a V-a a Diviziei A, Seria Est, sint urmatoarele: HCF Piatra Neamt - Oltchim II Rimnicu Vilcea 35-17, CSM Ploiesti - LPS Iasi 38-27, HC Activ Ploiesti - Stiinta Bacau 30-28.

Articol afisat de 1620 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective