Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cupa Veloclub la mountain bike cros country, a IV-a editie

• s-a concurat la cinci categorii de virsta • CS Veloclub s-a bucurat de colaborarea cu DSJ Neamt si Vestel Industry • s-au acordat premii in bani si cupe •

Clubul Sportiv Veloclub Piatra Neamt, in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Neamt si Vestel Industry, a organizat, la finalul saptaminii trecute, a IV-a editie a Cupei Veloclub la mountain bike cros country. Intrecerea a avut loc pe Dealul Cozla, pe teren variat, simbata 30 septembrie, si a adunat la start sportivi din Suceava, Radauti, Piatra Neamt, Bacau si Iasi. Au participat sportivi legitimati la cluburi sau care ruleaza individual la cinci categorii de virsta, primii trei la categoriile juniori II, juniori I si seniori urmind sa concureze si la finala Campionatului National de ciclocros. „A fost o intrecere foarte buna pentru toti participantii, acestia fiind multumiti de conditiile de concurs. Mi-a placut, insa, foarte mult si vremea, care a tinut cu noi si a ajutat la organizarea acestei editii a Cupei Veloclub. Ne-am bucurat de o prezenta destul de numeroasa, fiind pe traseu atit ciclisti legitimati la cluburi, cit si particulari. Sper ca lumea a fost multumita si de premiile in bani puse la bataie“, a declarat Nicolae Pienescu, presedintele Clubului Sportiv Veloclub Piatra Neamt.
La categoria incepatori, adica sportivi care nu au trecut de virsta de 14 ani, cei mai buni s-au dovedit a fi David Grigoras (CS Bucovina Radauti), Bogdan Balmus (individual, Piatra Neamt) si Cristian Popa (individual, Piatra Neamt). Cursa s-a intins pe distanta de 2,9 kilometri. Categoria juniorilor II, copii cu virste de 15 si 16 ani, a fost dominata de Florentin Gaburoi (CS Veloclub Piatra Neamt), urmat de Sergiu Cojocaru (individual, Piatra Neamt) si de Andrei Jitaru (individual, Bacau). Intrecerea celor care au concurat la juniori II s-a intins pe distanta da 5,8 kilometri. Juniorii I au fost nevoiti sa strabata distanta de 9 kilometri, iar primii trei clasati au fost: Alexandru Simota (CS Bucovina Radauti), Cezar Patrichi (individual, Piatra Neamt) si Vladimir Ciobica (CS Bucovina Radauti). Seniorii cei mai buni, care au rulat pe distanta de 10,5 kilometri, au fost, simbata, urmatorii: Ovidiu Mocanu (CS Veloclub Piatra Neamt), urmat de Gabriel Gavrilescu (CS Veloclub Piatra Neamt) si Marius Pralea (CS Bucovina Radauti).
S-a concurat si la categoria veterani, sportivi intre 35 si 45 de ani, dar si cei cu virste de la 45 la 55 de ani. La prima categorie a veteranilor, cel mai bun s-a dovedit a fi Romeo Intuneric, din Bacau, in timp ce, la cea de a II-a, a fost Liviu Miron, din Piatra Neamt.

Articol afisat de 1851 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective