Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul II, victorie pe final

Ceahlaul II, victorie pe final

• Ceahlaul II Piatra Neamt - Leonard Pascani 2-1 (0-0) • au marcat Ene ('70), Enache ('90), respectiv Jipa ('73) • in formatia adversa au evoluat si fostii jucatori ai Ceahlaului: Botez, Solomon si Zavate •

Ceahlaul II Piatra Neamt a cistigat meciul programat in etapa a IX-a a Ligii a III-a, Seria A, contra celor de la Leonard Pascani. Scorul final al jocului disputat la Roznov este 2-1, autorii celor trei goluri fiind Gigel Ene, in minutul 80, Enache, in minutul 90, pentru gazde, si Jipa, pentru oaspeti.
Meciul a fost unul dificil, avind in vedere ca echipa ieseana este alcatuita din jucatori cu multe meciuri in Divizia A si Divizia B, precum fostul portar al echipei FCM Bacau, Anton, sau fostii jucatori ai Ceahlaului - Botez, Solomon si Zavate. Codrut Domsa, antrenorul secund al echipei Ceahlaul II, a precizat ca formatia sa a jucat bine impotriva unui adversar dificil. „Ce se poate spune despre un meci in care am intilnit o echipa formata din jucatori experimentati? Am jucat bine, am incercat sa mentinem presiunea asupra iesenilor si, in final, am cistigat cu un gol marcat intr-una din ultimele faze ale confruntarii. Sintem multumiti de rezultat si de faptul ca reusim sa nu pierdem pe propriul teren“, a declarat Codrut Domsa. Ocazii au fost si de o parte si de cealalta, mai ales in prima repriza. Partea a doua a fost mai animata si mult mai buna. S-au marcat si cele trei goluri si s-au ratat si alte faze de poarta. In minutul 73, Jipa l-a deposedat pe unul dintre fundasii echipei antrenate de Toader Stet, Codrut Domsa si Iordache Purica si a marcat dupa ce a ramas singur cu Haraguta. Gazdele au egalat scorul in minutul 80, cind Gigel Ene si-a trecut numele pe lista marcatorilor in urma unui sut de la aproximativ 20 de metri. A fost primul gol marcat de fostul rapidist pentru o echipa a clubului Ceahlaul. Ultima faza de poarta a meciului a adus si golul victoriei pentru Ceahlaul II. Era minutul 90 cind oaspetii au bilbiit o minge in careul propriu, iar Enache a fost atent si a trimis in poarta lui Anton, pentru a aduce echipei sale o noua victorie. „Oaspetii au reclamat o pozitie de ofsaid la aceasta faza, dar Enache nu era in ofsaid. Erau alti jucatori de-ai nostri in afara jocului, dar niciunul nu a influentat faza“, a incheiat Codrut Domsa. Etapa urmatoare se va disputa vineri, 6 octombrie, de la ora 15, la FCM II Bacau.
Rezultatele inregistrate in etapa a IX-a a Ligii a III-a, Seria A, sint urmatoarele: CSM Focsani - KSE Tirgu Secuiesc 3-0, Roseal Odorheiu Secuiesc - FCM II Bacau 2-2, Ceahlaul II Piatra Neamt - Leonard Pascani 2-1, FC Willy 2001 Bacau - Pambac Bacau 1-1, Transkurier Sfintu Gheorghe - CSM Rimnicu Sarat 1-0, Otelul II Galati - Juventus Falticeni 1-0, Aerostar Bacau - Laminorul Roman 3-2, CFR Pascani - Politehnica II Iasi 1-0, Politehnica Galati - Petrolul Moinesti 3-0.
FOTO: Gigel Ene, la primul gol pentru Ceahlaul

Articol afisat de 1634 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective