Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Studenti în ghearele mortii

Trei tineri studenti la facultati din Iasi au trecut prin clipe de cosmar joi dimineata, 12 octombrie, dupa ce masina cu care se deplasau catre judetul Bacau a fost implicata într-un groaznic accident rutier, arzînd în întregime. Neverosimilul caz s-a petrecut în jurul orei 9.40, în timp ce Andrei Craciun, în vîrsta de 23 de ani, din Iasi, circula la volanul unui autoturism marca Dacia Nova, pe E 85. Ajuns la intersectia cu drumul secundar care duce catre Mittal Steel, tînarul sofer a fost surprins de o manevra nepermisa din partea unui sofer „profesionist“. Masina apartinînd tatalui ieseanului de la volan, Vasile Craciun, s-a izbit violent de un autocamion ce a virat stînga fara sa acorde prioritate. Impactul a fost suficient de violent pentru ca motorul Daciei Nova sa i-a foc, flacarile extinzîndu-se, imediat, la restul masinii. La fata locului a fost mobilizata autospeciala Renault, echipata pentru des-carcerare, a Detasamentului de Pompieri Militari Roman.
„Autoturismul înmatriculat IS 03 ZUL circula, din cîte se pare, regulamentar. La intersectia cu «Drumul Tevilor», Nicu Arion, sofer profesionist, care conducea camionul înmatriculat VS 10 PET, dinspre Roman, a virat stînga, catre Mittal Steel, fara sa se asigure. Impactul nu a mai putut fi evitat. Nu au fost victime umane, însa pagubele materiale au fost destul de substantiale. Autotu-rismul din Iasi a luat foc instantaneu, arzînd aproape tot. Interventia noastra a durat aproximativ 10 minute“, au declarat militarii Detasamentului de Pompieri Roman. Trauma produsa i-a socat pe tinerii din Dacia Nova, care intentionau sa ajunga în judetul Harghita. Mircea Ursachi, în vîrsta de 23 de ani, din Onesti, a declarat ca nu a crezut nici un moment ca se va ajunge la o asemenea nenorocire. „Andrei, baiatul de la volan, este colegul meu de facultate si un foarte bun prieten. Mergeam cu totii catre Harghita, iar, aproape de intrarea în Roman, un camion ne-a «taiat calea». Am vazut masina respectiva, pe banda de lînga axul drumului, oprita si semnalizînd stînga. A lasat sa treaca doua masini, dupa care a virat brusc, fara ca noi sa ne asteptam. Socul a fost destul de puternic, iar flacarile au izbucnit aproape imediat. Cînd am tras capota, incendiul pornise. ÃŽn cîteva minute Dacia s-a facut scrum“, a declarat Mircea Ursachi. La fata locului a ajuns si un echipaj al Politiei Rutiere Roman, care a declansat o serie de cercetari. ÃŽn urma acestora, cel mai probabil, Nicu Arion va ramîne fara permis si loc de munca, firma la care era angajat acesta fiind „scoasa din culpa“ din cauza asigurarii care va prelua achitarea daunelor.

Articol afisat de 1629 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(T. CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective