Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Comune „scoase la asfalt“

Viceprimarul comunei BĂ®ra, Danut Petrariu, a precizat ca, de la iesirea din localitate, din dreptul fostului CAP si pĂ®na Ă®nspre Boghicea, echipe de drumari au Ă®nceput asfaltarea drumului judetean, pe un tronson de circa 1,5 kilometri. „Aceasta portiune din drum era numai pietruita si Consiliul Judetean Neamt a alocat banii necesari pentru asfaltare. ĂŽn felul acesta, plombarile de calitate facute Ă®n 2006 si asfaltarea celor 1.500 de metri de drum vor asigura o buna circulatie, Ă®n conditii optime“, a declarat Danut Petrariu. Viceprimarul a mai mentionat ca, de asemenea, drumarii au Ă®nceput sa care piatra Ă®n comuna Boghicea, Ă®n vederea asfaltarii drumului judetean.
„Lucratorii societatii E85 au Ă®nceput sa care piatra Ă®n comuna Boghicea. Acest material va fi nivelat si tasat, pe drumul judetean care leaga comunele BĂ®ra si Boghicea, urmĂ®nd ca, apoi, pe drumul profilat, nivelat si tasat, sa fie aplicat si un covor asfaltic. Personal, consider ca aceasta lucrare, odata finalizata, va Ă®nsemna mult pentru cetatenii ambelor comune care, pĂ®na Ă®n prezent, au avut parte numai de drumuri sub orice critica“, a mentionat Danut Petrariu.
Primarul localitatii Gheraiesti, Carol Beresoaie, s-a declarat multumit de faptul ca Guvernul Romaniei a aprobat finantarea cu 27 miliarde de lei a proiectului de asfaltare a drumului ce face legatura Ă®ntre comunele Sabaoani si Gheraiesti. „SĂ®nt multumit de faptul ca Guvernul a fost receptiv si a acordat aceasta suma, pentru proiectul comuna Sabaoani - Gheraiesti, de asfaltare a unui drum Ă®n lungime de opt kilometri. Comuna Sabaoani va avea grija de circa doi kilometri, restul urmĂ®nd a fi Ă®ntretinuti de catre administratia publica din Gheraiesti. Cu toate ca banii sĂ®nt virati, timpul nu ne mai permite ca anul acesta sa demaram lucrarile la acest obiectiv. ĂŽnsa, pĂ®na Ă®n luna martie, cĂ®nd, propabil, vom putea Ă®ncepe executia acestui proiect, vom parcurge celelalte etape necesare: studiul de fezabilitate, autorizatiile si avizele necesare“, a declarat Carol Beresoaie. Acesta a mai spus ca licitatia publica, pentru selectarea societatii care va asfalta calea de rulare, va avea loc la Ă®nceputul anului viitor.

Articol afisat de 1422 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. CALIMAC)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective