Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul, dupa puncte la Caracal

Ceahlaul va juca meciul din etapa a XI-a a Ligii I la fotbal, contra celor de la Universitatea Craiova, la Caracal, pe un stadion care a fost „licentiat“ la Ă®nceputul saptamĂ®nii. Partida se anunta a fi una disputata, Ă®ntre doua echipe care, Ă®n acest moment, nu Ă®si permit sa piarda puncte. Nici una dintre adversarele de astazi nu face parte dintre echipele cu potential tehnic important, dar cu capacitate de lupta si dorinta de victorie. Este, pĂ®na la urma, un duel al unor formatii nou-promovate, care tintesc ocuparea unui loc lipsit de griji. Punctele conteaza enorm pentru Ceahlaul, mai ales ca la Piatra Neamt urmeaza a ajunge Steaua si Rapid, iar Ă®n ultima runda a turului se va juca pe terenul liderului Dinamo. Ultima Ă®ntĂ®lnire Ă®ntre U Craiova si Ceahlaul a fost la Piatra Neamt, iar scorul final a fost 2-2, pe 12 mai 2004.
„Mi-ar placea sa jucam Ă®ntr-un vulcan, pentru ca si noi am fi mai montati si mai concentrati la joc“, a declarat Ion Moldovan. Antrenorul principal al Ceahlaului este convins ca, la jocul de astazi, elevii sai vor avea parte de un public ostil, un public care va Ă®ncuraja echipa lui Stefan Stoica, din primul, pĂ®na Ă®n ultimul minut. Ionut Curca, portarul titular al Ceahlaului, a recunoscut ca a mai jucat la Caracal Ă®n cariera sa, dar pe vremea junioratului. „La Caracal este un teren bun, dar de mici dimensiuni. Trebuie sa dovedim, Ă®nsa, ca ceea ce s-a Ă®ntĂ®mplat cu Timisoara a fost un lucru nemeritat. Mergem sa luam trei puncte“, a declarat Curca. Un alt jucator cu experienta Ă®n lotul galben-negrilor, Marian Purica, a precizat ca jucatorii au trecut peste socul Ă®nfrĂ®ngerii cu Politehnica Timi-soara, datorita conducerii tehnice. „Nu stiu daca va fi cu noroc sau nu la Caracal. Asta vom vedea la finalul meciului, dar noi mergem la victorie. Din punct de vedere psihic, sĂ®ntem bine acum si sĂ®ntem pregatiti sa ne batem pentru toate cele trei puncte“, a spus jucatorul de banda dreapta al echipei pietrene.
Ion Moldovan este convins ca primele 15 minute ale jocului sĂ®nt extrem de importante: „Daca vom trece peste aceasta perioada a jocului, Ă®n care oltenii din teren vor juca din elanul dat de tribuna, atunci Ceahlaul va putea sa scoata rezultatul dorit“. Celelalte meciuri ale rundei a XI-a a Ligii 1 sĂ®nt: Poli Timisoara - FC National, U Craiova - Ceahlaul, UTA Arad - Unirea Urziceni, Jiul Petrosani - Pandurii TĂ®rgu Jiu, Steaua Bucuresti - CFR Ecomax Cluj,
FC Vaslui - Otelul Galati, Dinamo Bucuresti - Farul Constanta, Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita, FC Arges Pitesti - Poli Iasi.

Articol afisat de 1544 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective