Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Noiembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic, problema clarificata in Cupa Romaniei

Unic Piatra Neamt este calificata in proportie de 99% in semifinalele Cupei Romaniei la volei feminin, dupa ce a dispus de Rapid CFR Marfa Bucuresti cu 3-0, in prima mansa a sferturilor de finala. Partida a avut loc in capitala, iar, pe seturi, echipa antrenata de Marian Constatin si Aurel Cazacu a cistigat cu 25-23, 25-21 si 25-19. Conform spuselor tehnicianului principal al Unicului, jocul a avut un debut mai echilibrat, gazdele reusind sa puna probleme destul de mari. „Am revenit insa in joc si am trecut la conducere, atit pe tabela de marcaj, cit si in ceea ce priveste ostilitatile pe teren. Ma bucur de rezultat si de faptul ca jocul din retur este unul mult mai linistit pentru noi“, a declarat Marian Constantin. Intrebat daca este vreo diferenta intre evolutia de miercuri seara si cea din partida cu Penicilina Iasi, din campionat, scor 3-1, antrenorul pietrencelor a spus ca prestatiile Unicului din cele doua partide au fost asemanatoare. Conducerea tehnica nu s-a bazat insa, la acest duel, pe serviciile capitanului Angelica Chivorchian, care are probleme la genunchi, astfel ca sextetul de inceput a fost urmatorul: Chirilov - Zaharia, Signeanu, Nedelcu, Cucos, Sobo si liberoul Mastahac. Urmatorul meci in Cupa Romaniei, pentru Unic Piatra Neamt, este pe 6 decembrie, in Sala Ceahlaul, cind se va juca returul cu Rapid CFR Marfa Bucuresti.
Antrenorii Unicului au avut ocazia, odata cu deplasarea la Bucuresti, sa vada la lucru si doua dintre adversarele din campionat, ambele cu pretentii la titlul national: Dinamo Bucuresti si CSU Metal Galati. Acestea au jucat in Cupa Romaniei, iar bucurestencele au invins cu 3-2. „Am vazut la lucru doua echipe foarte bune. La Galati le-am vazut si pe cele trei sirboiace, dar m-a impresionat ridicatoarea. Este o echipa foarte buna, chiar daca acum ii lipseste omogenitatea“, a mai spus Marian Constantin. Unic va juca simbata in campionat, de la ora 18, cu Volei 2004 Constanta, pentru ca miercuri, 29 noiembrie, sa primeasca vizita echipei CSU Metal Galati, in etapa a II-a a returului Diviziei A1 de volei feminin.

Articol afisat de 1357 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective