Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Noiembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Viorel Gafita - director nevalidat al Perla Invest

• acesta a primit functia în baza CV-ului impresionant si a recomandărilor • Viorel Gafita are antecedente neplăcute în privinta functiilor de director • în 2005, el avea girul Puterii pentru sefia Protectiei Consumatorilor • a pierdut postul în favoarea unei membre a PC Tîrgu Neamt • validarea sa pe functia de la Perla Invest va fi făcută mîine •

Viorel Gafita este directorul nevalidat al societătii Perla Invest, SRL-ul în care sînt parteneri Consiliul Local Piatra Neamt si Neamt Transporter SA, o altă firmă a municipalitătii. Viorel Gafita a fost, pînă acum, directorul executiv al Directiei Corp Control Audit din cadrul Primăriei Piatra Neamt. Pentru a ajunge în fruntea societătii Perla Invest, fostul sef al Corpului de Control nu a trecut prin emotiile vreunui examen. Presedintele Consiliului de Administratie al societătii Perla Invest a explicat că numirea lui Viorel Gafita s-a făcut pe baza experientei vaste pe care acesta a acumulat-o pînă acum. „Desemnarea domnului Gafita în functia de director al societătii Perla Invest a fost făcută pe bază de Curriculum Vitae si de recomandările pe care dumnealui le-a prezentat. Consiliul de Administratie a fost de acord, iar acum urmează ca, miercuri, domnul Gafita să fie validat de AGA. Nu a fost, încă, desemnat nimeni pentru functia de director adjunct. Urmează ca domnul Gafita să îsi creioneze echipa si să-si prezinte propunerile în CA si AGA“, a declarat Florin Fecic, presedintele CA al Perla Invest. Pentru că se va ocupa de telegondolă si de alte investitii din oras, Viorel Gafita va fi remunerat cu un salariu confidential, dar aproximativ egal cu lefurile directorilor de la celelalte societăti ale municipalitătii. Asta înseamnă pînă în treizeci de milioane de lei, fără sporuri.
Totul e să treacă de AGA. Viorel Gafita are antecedente, neplăcute pentru el, în privinta validării pe o functie de director: anul 2005 si guvernarea portocalie ar fi trebuit să-i asigure sefia Oficiului pentru Protectia Consumatorului Neamt, dar pînă la urmă a pierdut postul în favoarea unei membre a PC Tîrgu Neamt. Totusi, istoria de la OJPC este putin probabil că se va repeta, avînd în vedere că Viorel Gafita nu mai este de mult conservator si, între timp, si-a mai îmbogătit si experienta profesională suficient cît să-i convingă pe agamani.
În Adunarea Generală a Actionarilor la Perla Invest sînt reprezentantii asociatilor, adică Elena Boureanu (manager la Urban SA), Cristian Vătăjelu (manager de proiect la Publiserv), plus consilierii locali liberali Adrian Alui Gheorghe si Bogdan Apopii si social-democratul Gheorghe Munteanu. Presedintele CA, Florin Fecic, este în acelasi timp si seful Serviciului Consilieri Primari din Primăria Piatra Neamt.
Toti cei de mai sus au ca sarcină în viitorul imediat să pună în aplicare hotărîrea Consiliului Local referitoare la Perla Invest, în spetă să încheie contractul de societate civilă între aceasta si municipiul Piatra Neamt. În baza acestei întelegeri, Perla Invest va derula investitia „Instalatie telegondolă si lift înclinat“, precum si alte investitii ale Primăriei, dar se va ocupa si de administrarea lor după ce vor fi finalizate. Perla Invest a fost înfiintată în luna august 2006, are ca obiect principal de activitate „administrarea bunurilor din domeniul public al municipiului si derularea de investitii ale Consiliului Local“ si se pregăteste, în această perioadă, să contracteze un credit de 400 de miliarde de lei pentru a se putea ocupa mai bine de telegondolă.

Articol afisat de 3684 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective