Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ape încã tulburi la Administratia Parcului National Ceahlãu

• cei trei salariati somati sã-si schimbe locul de muncã s-au îmbolnãvit subit

Activitatea la Administratia Parcului National Ceahlãu nu a intrat în normalitate. Din cei patru salariati - care îsi desfãsurau activitatea într-un spatiu din Piatra Neamt - care au fost somati sã se mute în Durãu, în interes de serviciu, trei s-au îmbolnãvit subit. Doctor Gheorghe Lalãu, directorul Administratiei Parcului National Ceahlãu, nu stia ieri de ce boli suferã acestia si nici de cît timp au nevoie pentru a se trata, singura certitudine în ceea ce îi priveste fiind cã au intrat în concedii medicale. Doar un angajat, Ioan Pîrvulescu - fost sef al Administratiei, care a renuntat la functie prin demisie - a acceptat sã-si schimbe locul de muncã din Palatul Administrativ, dintr-un birou situat la demisolul clãdirii, cu unul de la Centrul de Documentare si Informare din Durãu. „Domnul Pîrvulescu, sef de serviciu, a acceptat sã vinã la Durãu, pentru a-si îndeplini sarcinile de serviciu. Despre ceilalti trei angajati nu stiu decît cã au intrat în concedii medicale. Sper ca, dupã ce se vor însãnãtosi, sã se decidã si sã vinã la serviciu în Durãu, asa cum e precizat în fisa postului fiecãruia“, a declarat doctorul Gheorghe Lalãu.
Administratia Parcului are 13 salariati, din care 9 se aflã la Durãu, iar ceilalti la Piatra Neamt. Cei de la resedinta de judet au fost anuntati, în urmã cu mai bine de o sãptãmînã, cã vor fi obligati sã îsi schimbe locul de desfãsurare a activitãtii. Luni, 11 decembrie, cei patru angajati din Palatul Administrativ au primit decizie de mutare, începînd de pe 12 decembrie, la Durãu, ceea ce a provocat mare agitatie în rîndul lor. Directorul Administratiei Parcului National Ceahlãu a declarat cã, dacã nu vor accepta sã lucreze în Durãu, va fi nevoit sã aplice prevederile legale si, vrînd-nevrînd, se va ajunge la desfacerea contractelor de muncã. Din acest motiv, din cei patru, unul s-a rãzgîndit. Rãmîne de vãzut ce atitudine vor lua ceilalti trei, momentan bolnavi - economist Petru Feciorescu, referent gestionar Daniela Elena Crãiescu si biolog Anca Hîrcescu. Angajatii administratiei sînt salariati - personal contractual - si au venituri si drepturi ca toti bugetarii. Prin desfãsurarea activitãtii la Durãu, ei vor beneficia de un spor de rural de 20-25%. Acestia au posibilitatea sã facã o navetã lungã, sã se cazeze la Centrul de Documentare si Informare Durãu, ori sã îsi gãseascã gazdã în comuna Ceahlãu.

Articol afisat de 1612 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective