Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
PD Tîrgu Neamt, un strop de bucurie celor bãtuti de soartã

PD Tîrgu Neamt, un strop de bucurie celor bãtuti de soartã

• „este minunat sã vadã concetãtenii nostri cã nu le batem în poartã numai cînd avem nevoie de votul lor“, spune Aurel Aciocîrlãnoaie, presedintele oamenilor de afaceri democrati tîrnemteni

Timp de douã zile, reprezentantii „Organizatiei Oamenilor de Afaceri“ (O.O.A.) din Filiala PD Tîrgu Neamt au bãtut orasul în lung si în lat, aducînd un strop de bucurie nevoiasilor. Peste o sutã de sacose cu bunãtãti au fost dãruite celor bãtuti de soartã, fiind vizati în special bãtrînii si familiile cu multi copii. Ei au primit dulciuri, fructe, preparate din carne de porc, ulei, fãinã, zahãr, sucuri si chiar cîte o sticlã cu vin. De la Satul Nou la Humulesti, din Pometea, pînã-n Condreni si de sub cetate pînã în centrul orasului, acesti oameni cu suflet mare i-au vizitat pe multi din cei care figurau în scriptele primãriei drept cazuri sociale deosebite.
Aurel Aciocîrlãnoaie, presedinte O.O.A., manager SC Auritex Prod SRL: „Organizatia oamenilor de afaceri din PD a reusit sã mobilizeze mai multi patroni si manageri de firme, care au contribuit la realizarea acestei actiuni caritabile. Gestul nostru vrea sã se constituie într-un semnal dat celor cu dare mînã, colegilor din alte partide. Este minunat cînd poti aduce bucurie în ochii bãtrînilor si copiilor, este minunat sã vadã concetãtenii nostri cã nu le batem în poartã numai cînd avem nevoie de votul lor“.
Mihaela Marian, vicepresedinte O.O.A., manager SC Arianis SRL: „ÃŽn aceste douã zile, mi-a fost dat sã vãd multã suferintã, deznãdejde, mizerie si lipsuri. Am vãzut bãtrîni singuri imobilizati la pat, la mila vecinilor, am vãzut copii flãmînzi, am vãzut oameni bolnavi ajunsi în pragul disperãrii, am cunoscut pãrinti cu 10-12 copii, oameni nãuciti de vremurile grele care-i pun în imposibilitatea de a le oferi copiilor un minim necesar. Sînt multi, foarte multi din pãcate, nu am reusit sã acoperim decît o micã parte din acest segment de populatie aflat în situatie de risc. De aceea, fac un apel la toti oamenii care îi pot ajuta pe semenii lor aflati în necaz, sã ni se alãture în demersul nostru de a demonstra cã solidaritatea socialã nu este doar un slogan de partid, ci o strictã necesitate a societãtii românesti si o trãsãturã definitorie pentru orice crestin cu fricã de Dumnezeu“.

Articol afisat de 1886 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Mihai ILIESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective