Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Angelo Alistar, acuzat cã „tulburã“ apele la Ceahlãul

Sezonul 2006-2007 este unul cu totul special pentru Ceahlãul Piatra Neamt. Este anul competitional al revenirii galben-negrilor în Liga I, dar este si un sezon în care problemele par a nu mai dispãrea din cadrul clubului. Multe schimbãri de jucãtori, de antrenori si de conducãtori, toate cãzînd parcã peste Ceahlãul ca un blestem. Ultima problemã pare a fi Angelo Alistar (foto sus). Jucãtorul a fost „disponibilizat“ dupã etapa a XIV-a a Ligii I, însã ieri s-a antrenat alãturi de ceilalti componenti ai lotului sub comanda lui Florin Marin. „Vorbim despre un caz neplãcut, care a început sã ducã la perturbarea antrenamentelor si chiar a obiectivului nostru. I-am spus, personal, cum stau lucrurile si pãrea cã a înteles, dar astãzi s-a prezentat la club si în vestiar, pentru ca apoi sã intre în teren, desi antrenorul nu mai are nevoie de serviciile sale. Ceea ce face el este un caz grav de indisciplinã. Vom analiza în continuare faptele lui si dupã sedinta Consiliului de Administratie îi vom comunica ce decizie vom lua. Sã nu uite cã pe mîna lui am pierdut cu Vaslui si Craiova, iar cu Timisoara a gresit“, a declarat Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie de la FC Ceahlãul. „Conform regulamentului de ordine interioarã a clubului, jucãtorul are obligatia sã participe în conditiile stabilite de club si de antrenorul principal“, a specificat, din Regulamentul de Ordine Interioarã al FC Ceahlãul, Ioan Mironas, director al clubului. Viorel Mestecãneanu a precizat cã Alistar are douã solutii: sã se transfere la o altã formatie, viitorul club urmînd a plãti 20.000 de euro, sau sã rãmînã la Ceahlãul, dar sã accepte conditiile conditiile impuse de antrenor.
„Este o rãzbunare“
Constantin Alistar, tatãl jucãtorului, a repetat: „Antrenorul îi reproseazã lui Angelo (n.r. - Alistar) trecutul. Este o rãzbunare personalã pentru cã am refuzat sã participãm la un meci strategic. Si Ronaldo se aflã pe lista de transferãri a lui Real Madrid, dar jucãtorul continuã sã se antreneze cu echipa“. Dacã la alergãrile programate la antrenamentul de ieri de Florin Marin, Angelo Alistar a fost alãturi de colegii sãi, în momentele în care s-au efectuat exercitii în care era nevoie de cîte doi jucãtori, cu minge sau fãrã, fostul cãpitan a fost singur, evitat fiind de colegi. Un alt jucãtor „disponibilizat“, Tibi Serban, s-a antrenat ieri, tot la stadion, dar separat, alãturi de tehnicianul de la Ceahlãul II, Toader Stet. Se pare cã atît acesta, cît si Mihai Nemtanu, asteaptã rãspunsuri de la cluburi din China, unde au fost la discutii si probe sãptãmîna trecutã.
Viorel Mestecãneanu a mai fãcut public faptul cã Sorin Boca, director sportiv la Poli Iasi, s-a arãtat interesat de un schimb de jucãtori Marc (portar) - Diaz. Argentinianul va fi însã cãutat în zilele urmãtoare de conducerea clubului pentru a vedea ce intentii are pentru viitor, dupã ce celãlalt argentian, Herrera, a primit acceptul Ceahlãului de a juca pentru o formatie din tara natalã.
Noutãti la antrenamentul de ieri
Cinci jucãtori noi s-au prezentat la antrenamentul de ieri dimineatã anuntat de tehnicianul Florin Marin, în afara celor cunoscuti deja si a întîrziatilor Simic si Rusmir. Toti sînt însã jucãtori ce vor fi în probe cîteva zile, urmînd apoi ca antrenorul sã se decidã care meritã sã îmbrace tricoul Ceahlãului. Doi dintre acesti au venit la Piatra Neamt de la Gloria Bistrita: Cosmin Frãsinescu si Daniel Sînmãrtean. Cosmin Frãsinescu a debutat într-un meci de seniori la FC Baia Mare, iar dupã douã sezoane petrecute la gruparea maramureseanã s-a transferat la Gloria Bistrita. Bãcãuan de origine si nãscut în 1985, jucãtorul de bandã dreapta a jucat în Liga I 6 meciuri în 2 ani la Bistrita, nereusind nici un gol. Colegul sãu, Daniel Sînmãrtean, are 25 de ani, joacã pe banda dreaptã si a mai evoluat la FC Vaslui, Politehnica Iasi, neavînd nici un gol marcat la nivelul Diviziei A sau B.
Portarul american Delvin Countes (foto jos) are 24 de ani si este originar din California. Ultima formatie la care a jucat este Osters, din Suedia, dupã ce în vara anului trecut a fost aproape de o întelegere cu FC Metz (Franta). Din cauzã cã era extra-comunitar, cum ar fi si la Ceahlãul, în cazul unei colaborãri, americanul a fost cedat la gruparea suedezã. Countes a sustinut ieri cã a fost selectionat în nationalele de juniori si tineret ale Statelor Unite ale Americii si a fost titularul echipei U-23, care a participat la calificãrile pentru Jocurile Olimpice de la Atena. Countes a mai spus cã finala pe zonã a fost pierdutã în fata Mexicului, scor 0-3. Alte douã noutãti vin din Franta. Alexandru Bãnutã este un român în vîrstã de 20 de ani, care a plecat în „Hexagon“ în urmã cu 16 ani alãturi de pãrinti. S-a format ca junior la Toulouse, evolueazã pe postul de mijlocas, si a mai trecut pe la Niort (liga a II-a), Poitieres (liga a III-a) si Balma (liga a III-a), între timp adunînd si douã selectii la nationala de juniori a României. Tripierre Frolent este un francez de 23 de ani, care dupã ce a fãcut junioratul la Chatteauroux, a urmat acelasi traseu ca si Bãnutã. Acesta a fost selectionat de sapte ori în nationala de juniori a Frantei si evolueazã pe postul de fundas central.

Articol afisat de 1935 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M Mihalcea)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective