Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Schimbãri în staff-ul Directiei Silvice

Schimbãri în staff-ul Directiei Silvice

• inginerul Ovidius Mãrcutianu a preluat conducerea Directiei Silvice Piatra Neamt, fiind numit în locul inginerului Ion Buftea • acestuia i s-a retras delegatia de conducere „pentru nerealizãri legate de actul de conducere“ • si directorul tehnic adjunct Constantin Serbu a fost destituit, locul sãu fiind luat de cãtre Mircia Gorghiu • Buftea va fi sef de ocol la Roznov, iar Serbu - la Serviciul fond forestier • Mãrcutianu a declarat cã nu va face absolut nici o schimbare în aparatul de conducere •

Conducerea Regiei Nationale a Pãdurilor a decis schimbarea sefilor de la Directia Silvicã Piatra Neamt. Astfel, începînd de ieri dimineatã, conducerea Directiei este asiguratã de cãtre inginerul Ovidius Mãrcutianu, în calitate de director general, si inginerul Mircia Gorghiu - în functia de director tehnic adjunct. Cei doi au preluat functiile detinute de Ion Buftea si Constantin Serbu. Oficial, directorul general al Regiei Nationale a Pãdurilor, Dan Ioan Aldea, ne-a precizat cã schimbarea a survenit ca urmare a unor nerealizãri legate de actul de conducere a Directiei. „Celor doi directori li s-au retras delegatiile de conducere ca urmare a unor nerealizãri legate de actul de conducere. ÃŽn locul domnului Buftea a fost numit, tot cu delegatie, domnul Ovidius Mãrcutianu, un specialist cu foarte multã experientã în domeniul silvic. Sper ca împreunã cu domnul Gorghiu, care a fost numit director adjunct, sã facã o echipã bunã de conducere“, a declarat directorul general al RNP, Dan Ioan Aldea. Acesta a tinut sã precizeze cã numirea lui Ovidius Mãrcutianu a avut la bazã strict motive profesionale. „Eu sînt din Prahova si am absolvit facultatea în 1984, înaintea domnului Mãrcutianu. Asa cã nu am avut nici o legãturã gen colegi de facultate sau altceva“.
Ovidius Mãrcutianu a ajuns în functia de director pãrãsind scaunul de sef al Ocolului Silvic Vaduri. Functia rãmasã vacantã va fi ocupatã de seful Ocolului Silvic Roznov, Ioan Gorghiu, care, la rîndul sãu, va lãsa locul fostului director Ion Buftea. De altfel, Buftea a detinut functia de sef al Ocolului Silvic la Roznov înainte de a deveni directorul Directtiei Silvice Neamt. Inginerul Mircia Gorghiu a fost, pînã acum douã zile, seful Biroului fond forestier, postul rãmas vacant dupã numirea sa în functie urmînd sã fie preluat de cãtre destituitul Constantin Serbu. Mai trebuie precizat cã proaspãtul director a fãcut, deja, o primã promovare, numindu-l în functia de sef al Corpului de Control pe Vasilicã Cucos. Cel din urmã lucra la acest birou a cãrui functie de sef era vacantã de aproximativ 2 ani.
Ovidius Mãrcutianu a declarat cã nu va face absolut nici o schimbare în aparatul de conducere.„Noi am fost numiti cu delegatii în aceste functii. Propunerea a venit de la Regia Nationalã a Pãdurilor, probabil conducerea considerînd cã avem experienta necesarã pentru a ocupa aceste functii. Nu intentionez sã fac schimbãri în aparatul de conducere al Directiei Silvice si sînt convins cã voi colabora foarte bine cu absolut toti angajatii. ÃŽn ceea ce priveste primele lucruri pe care vrem sã le facem, putem spune cã, în primul rînd, ne vom axa pe aceastã actiune dedicatã Lunii Pãdurii. O altã chestiune, pe care vreau sã o rezolv foarte repede, este aceea de a urgenta retrocedarea suprafetelor forestiere cãtre persoanele îndreptãtite sã primeascã astfel de terenuri. Cu aceastã ocazie, vreau sã le reamintesc cetãtenilor, proprietari de terenuri forestiere, cã potrivit legii sînt obligati sã încheie contracte de pazã cu ocoalele silvice pe a cãror razã se aflã terenul“, a declarat directorul Ovidius Mãrcutianu.
Proaspãtul director al Directiei Silvice Neamt s-a nãscut în Borca. A absolvit Liceul Silvic din Cîmpulung Moldovenesc si Facultatea de Silviculturã de la Brasov. A fost trei ani inginer de pazã si protectie la Ocolul Silvic Borca. Cinci ani a activat în cadrul Corpului de Control al Directiei Silvice Neamt. A fost, o perioadã, purtãtor de cuvînt al institutiei si responsabil pe linie PSI si protectia muncii. Doi ani, a fost seful Ocolului Silvic Pipirig si altii doi - sef la Ocolul Silvic Vaduri.

Articol afisat de 4670 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective