Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
VREM GOLURI !!!

VREM GOLURI !!!

• meciul România - Luxemburg se va disputa astãzi, de la ora 18.30, pe stadionul Ceahlãul • intrarea pe stadion se face cu începere de la ora 16.30 • presa nu a avut nici un contact cu membrii nationalei tricolore deoarece antrenorul Piturcã este iarãsi supãrat • antrenorul luxemburghezilor a afirmat cã se teme de nationala românã •

România va juca, astãzi, primul sãu meci oficial la Piatra Neamt. 28 martie 2007 reprezintã, astfel, o zi deosebit de importantã pentru municipiul de la poalele Pietricicãi. Toti cei de aici sperã cã nu va fi ultima actiune de acest gen a selectionatei de seniori a României, deoarece suporterii s-au comportat pe mãsura asteptãrilor: si-au cumpãrat materiale promotionale cu însemnele echipei nationale, au asteptat echipa la aeroport, hotel si la stadion. De asemenea, numãrul de cereri de autografe si fotografii cu actualii componenti ai selectionatei lui Victor Piturcã a fost foarte mare. Tribunele stadionului din Piatra Neamt vor fi pline, iar suporterii vor fi trup si suflet alãturi de Mutu, Marica, Coman, Goian, Rãdoi si ceilalti, în jocul contra Luxemburgului.
Din pãcate pentru suporterii echipei nationale, Victor Piturcã nu a fost prezent nici la conferinta de presã de luni si nici ieri nu a dorit sã spunã ceva reprezentantilor mass-media. Aceasta desi, initial, promisese cã va permite reporterilor, fotografilor si cameramanilor sã fie prezenti la ultimul sfert de orã al antrenamentului efectuat de nationalã, ieri la prînz, pe terenul II al Stadionului Ceahlãul. Întrebat dacã are vreun comentariu la declaratia lui Hristo Stoichkov, selectionerul Bulgariei, care spus cã Olanda si România si-au împãrtit punctele, Piturcã a avut o reactie de lehamite la cele auzite. Trebuie spus cã nici unul dintre jucãtorii care au sosit la Piatra Neamt nu a fost menajat la sedinta de pregãtire de ieri, astfel cã sînt sanse ca în teren sã intre cei mai buni. Chiar si incertul Tamas a fãcut antrenamentul alãturi de colegii sãi, în ritmul acestora.

„România este un adversar redutabil, de care ne temem“

Fatã de meciul de la Rotterdam, Victor Piturcã se confruntã cu doar douã probleme certe de lot: Codrea si Rat. Primul a primit un cartonas galben contra „portocalei mecanice“, iar cel de-al doilea s-a accidentat la urmãr si va lipsi de pe teren cîteva sãptãmîni. ÃŽn locul lor ar putea apãrea Rosu si, respectiv, Radu Stefan sau Pulhac. Piturcã ar mai putea schimba ceva în formula de start, pe „Ceahlãul“ putînd fi titulari Coman si Daniel Niculae. „Voi fi în teren la jocul cu Luxembrug, chiar dacã asearã (n.r. - duminicã) nu am efectuat antrenamentul alãturi de colegii mei“, a declarat Adrian Mutu, luni, la conferinta de presã.
Meciul contra Luxemburgului are importanta sa. România nu are voie sã încheie jocul în alt mod decît cu trei puncte în tolbã, pentru cã, altfel, egalul muncit si meritat din Olanda nu mai are nici un rost. Ar fi trei puncte calculate de Cosmin Contra în contul celor 12 ce trebuie obtinute de România în confruntãrile cu Luxemburg, Slovenia, de douã ori în iunie, si în Belarus. Mutu si compania nu îsi pot permite pasi gresiti, pentru cã trei puncte acum pot urca nationala mãcar un loc în clasamentul grupei. Adversarul nu pare a fi unul foarte usor de învins, dupã ce, pînã acum, Luxemburg a fost destul de aproape de a încurca pe Olanda, pe Bulgaria si pe Belarus. Luxemburghezii au primit doar sase goluri în cele patru partide disputate pînã acum, dar împotriva granzilor grupei, adicã Olanda si Bulgaria, au jucat în asa fel încît au primit doar cîte un gol. „Meciul va fi unul foarte dificil si delicat pentru echipa noastrã, pentru cã stim care este traditia nationalei României. România este un adversar redutabil, de care ne temem“, a declarat antrenorul luxemburghezilor, Guy Hellers.
Jocul de astãzi va fi urmãrit si de Mircea Sandu, cel care a ajuns abia ieri în municipiul de la poale de Pietricica. Ca si în celelalte zile ale sederii nationalei la Piatra Neamt, clãdirile din jurul arenei si portile stadionului au fost asaltate de suporterii care au dorit sã vadã „miscarea“ tricolorilor. Organizatorii au anuntat cã publicul este asteptat la stadion încã de la ora 16.30, deci cu douã ore înainte de debutul jocului, pentru a se evita îmbulzeala si eventuale incidente. Partida de la Piatra Neamt va fi condusã la centru de arbitrul lituanian Romans Lajuks, acesta urmînd a fi ajutat de conationalii sãi Janis Pukijans si Sergejs Braga. Arbitrul de rezervã va fi tot un lituanian, Andrejs Sipailo, în timp ce observatorul din partea UEFA pentru arbitri va fi austriacul Günter Benkö.

Articol afisat de 2173 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective