Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Mai 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

MKB Romexterra Bank accepta cardurile cu cip

MKB Romexterra Bank a finalizat proiectul de up-gradare a retelei de ATM-uri la standardul EMV, pentru acceptarea cardurilor cu cip. Proiectul a demarat anul trecut si a inclus toate bancomatele operationale si în curs de instalare, cele nou achizitionate avînd deja acest standard.
De asemenea, banca a finalizat proiectul privind certificarile VISA International, în vederea acceptarii cardurilor cu cip.
„Felicit MKB Romexterra Bank pentru aceasta contributie importanta la extinderea retelei de acceptare a cardurilor cu cip Ă®n România. Acum, reteaua de bancomate a bancii poate accepta cardurile cu cip Visa emise oriunde Ă®n lume, iar noile masuri de securitate vor permite ca tranzactiile desfasurate sa fie mai sigure, oferind pietei din România o mai buna protectie Ă®mpotriva fraudei. ĂŽn plus, existenta unei retele dezvoltate de acceptare a cardurilor cu cip va fi o baza importanta pentru emiterea lor pe scara larga“, a spus domnul Catalin Cretu, General Manager, Romania - Visa Europe.
Portofoliul de carduri al bancii se adreseaza persoanelor fizice si juridice. ĂŽn functie de necesitatile proprii, clientii pot opta pentru carduri de debit, cu sau fara facilitate de descoperit de cont (overdraft) - Visa Electron, Visa Business Electron, sau pentru carduri de credit - Visa Clasic, Visa Gold.
Recent, MKB Romexterra Bank a modificat conditiile de acordare pe card a creditelor, prin majorarea plafonului de creditare pîna la limita a 20.000 lei în cazul cardului de credit Visa Clasic, respectiv 35.000 lei în cazul cardurilor de debit cu overdraft.
Cardul de credit Visa Clasic poate fi folosit la nivel international si ofera posesorului flexibilitate maxima în gestionarea disponibilitatilor banesti prin perioada de gratie de pîna la 50 de zile, lipsa obligativitatii de rambursare lunara a unei parti din soldul utilizat al creditului si costuri de administrare foarte reduse.
Dobînda practicata de banca pentru cardul de credit este de 19,9%, fara nici o taxa la acordarea creditului si comision 0% pentru: platile de bunuri si servicii la comercianti în România, activarea cardului în vederea efectuarii platilor pe Internet sau pentru plata facturilor de utilitati publice prin reteaua de bancomate a bancii.
MKB Romexterra Bank este membru principal al VISA International si emite carduri sub aceasta sigla din anul 2004.
La aceasta data, MKB Romexterra Bank se afla în topul primelor banci din piata financiar-bancara dupa criteriul numar de carduri emise si active. Pentru anul în curs, banca îsi propune depasirea unei cote de piata de 2,5%, fata de 1,5%, cît detinea la sfîrsitul anului 2006.
În prezent, reteaua de ATM-uri MKB Romexterra Bank numara 147 bancomate operationale, acestea urmînd a fi completate în scurt timp cu altele 29 aflate în curs de instalare. Pîna la finele acestui an, conform obiectivelor de extindere si dezvoltare, reteaua va numara 326 ATM-uri operationale.

Articol afisat de 1383 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective