Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Pregatirile pentru Tîrgul de Vara, în linie dreapta

Pregatirile pentru Tîrgul de Vara, în linie dreapta

• prima manifestare expozitionala va debuta peste o saptamîna • si-au anuntat paticiparea 60 de firme din toata tara • acestea au la dispozitie circa 1.300 de metri patrati de suprafata expozitionala •

Pregatirile pentru Tîrgul de Vara 2007 au intrat în linie dreapta, organizatorii lucrînd de zor la instalarea celor doua corturi care îi vor primi pe expozantii din toata tara. Manifestarea se va derula timp de o luna, în perioada 6 iunie-8 iulie, în parcarea din spatele magazinului Petrodava. „Sîntem în faza de montare a celor doua corturi expozitionale, etapa care se va încheia, apreciem noi, la începutul saptamînii viitoare. De marti trecem la montarea standurilor, dupa care expozantii îsi vor amenaja, fiecare, spatiul sau. Prima dintre manifestari va fi Expomodesing, unde si-au anuntat participarea un numar de 60 de firme de profil din toata tara. Acestea au la dispozitie o suprafata generoasa, de 1.300 de metri patrati, în interior. Vor mai fi standuri si în exterior, dar nu la aceasta manifestare, ci la acelea la care produsele pot fi expuse afara“, a declarat Gheorghe Ocneanu, secretarul general al Camerei de Comert si Industrie Neamt. Expomodesing este prima manifestare din seria expozitionala si, comparativ cu celelalte, se adreseaza în principal femeilor. Asta deoarece vor fi prezentate ultimele noutati în domeniul confectiilor, al produselor de marochinarie, încaltaminte, iar acestea vor fi la pret de producator. Tîrgul va începe joi, 6 iunie 2007, de la ora 10, iar Expomodesing se va încheia pe 10 iunie. CCI Neamt este partener la Tîrgul de Vara cu Romexpo si Primaria Piatra Neamt. ÃŽn cea mai importanta manifestare expozitionala din judetul nostru vor fi 6 expozitii, la fiecare sfîrsit de saptamîna. Expomodesign, aflata la cea de-a doua editie, este urmata de Salonul Auto, o expozitie pe sufletul barbatilor, unde vor fi prezentate 11 marci de autoturisme, motociclete, ATV-uri, piese de schimb, dar si accesorii auto. ÃŽn aceeasi perioada va avea loc si Salonul Medica, dar acesta va fi organizat în holul Hotelului Central. Pentru cei din domeniu vor fi prezentate aparatura medicala, instrumentar, consumabile medicale, dar si cosmetice si produse de îngrijire pentru publicul larg. ÃŽn intervalul 21-24 iunie va avea loc Flora&Gradina, manifestarea cu cea mai mare priza la public, conform sondajelor din editiile anterioare. Iubitorii de flori si plante vor putea admira aranjamente florale deosebite, ori îsi vor putea achizitiona echipamente pentru gradini, ori mobilier si flori pentru terase.

Tîrgul Promobila, relansat

Material Construct si Climaterm, un domeniu care efectiv a explodat, va prezenta ultimele noutati din domeniul constructiilor, iar la final, în perioada 5-8 iulie, va avea loc Promobila&Salon de decoratiuni interioare. Vor fi expuse mobila, accesorii pentru industria mobilei, utilaje pentru prelucrarea mobilei si, desigur, decoratiuni interioare trendy. Promobila a fost relansat la initiativa presedintelui Camerei de Comert si Industrie Neamt, Mihai Apopii, iar, în acest domeniu, judetul nostru chiar are potential.
Datele statistice de la manifestarile din anii anteriori demonstreaza faptul ca Expomodesign a înregistrat cea mai mare participare de firme, iar Romexpo a invitat sa participe si agentii economici parteneri fideli din domeniul îmbracamintei si încaltamintei, care au venit la alte tîrguri de profil de la începutul acestui an. Evolutia Tîrgului de Vara de-a lungul timpului, arata ca suprafata expozitionala a crescut la 12.200 de metri patrati anul trecut, fata de 9.500 de metri patrati la tîrgul din 2003, iar numarul de expozanti este mult mai mare, de la 150 de firme - în 2003, la peste 250 - anul trecut. Expozitiile au fost vizitate, anul trecut, de 32.000 de persoane, aproape dublu fata de 2003, cînd au trecut pragul Tîrgului de Vara circa 18.000 de persoane.

Articol afisat de 1689 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective