Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Doresc ca pietrenii sa aplaude jocul Ceahlaului“

„Doresc ca pietrenii sa aplaude jocul Ceahlaului“

• declaratia apartine atacantului Narcis Raducan • el va evolua doua sezoane pentru Ceahlaul • fotbalistul a evoluat la FCM Bacau, Steaua, Rapid, ultimii doi ani petrecîndu-i în Cipru •

Narcis Raducan a semnat un contract pe doi ani cu Ceahlaul si a recunoscut ca unul dintre motivele pentru care a ales Piatra Neamt este apropierea de casa. L-a ascultat cu atentie pe Gheorghe Stefan, iar la finalul unei discutii scurte a fost încîntat sa evolueze aici. Raducan este campion cu Steaua si Rapid si a jucat în Liga Campionilor împotriva unor nume precum Juventus Torino, Borussia Bortmund, Glasgow Rangers sau Atletico Madrid. A avut trei prezente si la nivelul nationalei de seniori a României, dar se mîndreste cu toate cele trei titluri interne: campionat, Cupa României si Supercupa României. În cariera de jucator s-a pregatit sub comanda unor nume mari: Mircea Lucescu, Anghel Iordanescu, Emerich Ienei, Mihai Stoichita, Dumitru Dumitriu. Se caracterizeaza a fi un jucator cu dribling bun, la fel sutul din alergare, cu ambele picioare, ca este disciplinat tactic si ca din puncte de vedere fizic sta foarte bine.

Reporter: Cum de ai acceptat oferta Ceahlaului?
Narcis Raducan:
A fost simplu. A fost o oferta clara si mi s-a prezentat un proiect serios si foarte interesant. Vin cu placere la Piatra Neamt pentru ca indiferent cu ce echipa am jucat împotriva Ceahlaului, fie FCM Bacau, FC National, Steaua si Rapid, eu am fost primit bine de suporterii pietreni.
Reporter: Ce le transmiti acestora?
N.R.:
Sa aiba încredere ca vin la Ceahlaul pentru a face performanta si pentru a fi foarte serios în munca pe care o depun. Avînd în vedere ca sînt un jucator ofensiv, doresc ca pietrenii sa aplaude jocul Ceahlaului, deoarece ne dorim sa facem lucruri frumoase pentru public.
Rep.: Cu ce te-a ademenit presedintele de onoare Gheorghe Stefan?
N.R.:
Ma bucur foarte mult ca am acceptat oferta sa, pentru ca am lucrat cu multi presedinti, dar felul în care a pus el problema m-a linistit de la început. Cred ca este printre cei mai buni din cei cu care am lucrat pîna acum. Mi-a prezentat proiectul de viitor al clubului si am înteles ca este vorba de multa seriozitate la mijloc. Mi-am dat seama ca am siguranta locului de munca. Si mai este si baza sportiva care, din cîte am înteles, este de 5 stele. Ultima data cînd am fost la Piatra Neamt, conditiile nu erau chiar stralucite, mai ales la vestiare. Abia astept sa vad cum arata. Dar daca nationala a jucat acolo, înseamna ca este foarte bine.
Rep.: Si oferta financiara?
N.R.:
Sînt multumit de banii pe care îi voi primi, dar nu numai partea financiara ma multumeste. De pe vremea cînd jucam la Bacau mi-am facut prieteni multi la Piatra Neamt. Si mai este înca ceva: familia. Cel mai mare dintre cei doi baieti ai mei începe scoala si nu puteam ramîne în Cipru, desi am avut o oferta serioasa în partea clubului la care am jucat în ultimul sezon. Faptul ca sînt aproape de familia mea cred ca este cel mai important lucru pentru mine acum. În aceste conditii, astept cu mare încredere sa ma apuc de treaba pe 18 iunie, cînd trebuie sa ajung la reunirea lotului.
Rep.: Ce oferte ai mai avut?
N.R.:
Ma impresariaza firma domnilor Becali si de la ei am înteles ca a mai fost vorba de UTA Arad, Politehnica Iasi si Pandurii Tîrgu Jiu. Eu am avut însa ultimul cuvînt în alegerea echipei pentru care voi juca si consider ca am facut alegerea cea mai buna pentru mine.
Rep.: Cum ti-a mers în cariera în ultimii doi ani, cînd ai jucat în Cipru?
N.R.:
Pot spune ca au fost ani foarte buni. Am jucat în primul sezon pentru AEK Larnaca. Era o echipa mai de mijlocul clasamentului, dar cu care am jucat finala Cupei Ciprului. Am fost golgheterul competitiei si în 2006 am fost ales cel mai bun mijlocas ofensiv din Cipru, dar am facut parte si din echipa campionatului. M-am transferat apoi la AEK Limassol, o formatie considerata mai buna decît Larnaca, dar care a avut ceva probleme financiare. Situatia precara si-a pus amprenta si pe rezultatele echipei. Mai am de primit banii pe cîteva luni de la ei.

Articol afisat de 1660 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A consemnat Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective