Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Pietreni medaliati la nationalele de tenis ale României

Pietreni medaliati la nationalele de tenis ale României

• la competitie au participat Ilinca Stoica si Alexandru Ghilea • sportiva de la Condor a devenit vicecampioana nationala, atît în proba de simplu, cît si la dublu • jucatorul de la Tennis Star a terminat pe 3 la simplu si a cîstigat titlul la dublu •

Saptamîna trecuta au avut loc, la Bucuresti, turneele de simplu si dublu ale Campionatului National de tenis pentru jucatori de 14 ani. Atît la fete, cît si la baieti, sportivi din Piatra Neamt au încercat sa cîstige titlurile nationale. Ilinca Stoica, de la Condor, si Alexandru Ghilea, de la Tennis Star, porneau cu sanse mari la victoria finala în ambele probe. Stoica s-a întors acasa cu doua titluri de vicecampioana nationala, la simplu si dublu, în timp ce Ghilea a fost al treilea la simplu, iar la dublu a reusit cîstigarea titlului national.
Ilinca Stoica a participat la „final four-ul“ probei de simplu, unde le-a întîlnit pe rînd pe Larisa Sporea, Raluca Platon si Ingrid Radu. Nu a pierdut decît în fata ultimei, craioveanca reusind astfel sa devina campioana nationala. La dublu, sportiva de la Condor a facut pereche cu bacauanca Georgiana Patrasc. Cele doua au pierdut însa finala în fata cuplului Ingrid Radu - Cristina Dinu. „A înregistrat rezultate bune la aceasta editie a Campionatului National si ma bucur ca astfel si-a asigurat prezenta la Campionatele Europene de tenis pentru jucatori de 14 ani, în proba de simplu. A fost un concurs dificil, asa cum ne asteptam, dar cred ca finala la simplu a pierdut-o pe fond mental, dar va veni timpul sa o învinga si pe Ingrid (n.r. - Ingrid Radu)“, a declarat Romeo Stoica, antrenorul de la Condor.
Alexandru Ghilea, de la Tennis Star, a patruns si el în „final four-ul“ probei de simplu, acolo unde a dat piept cu Ciprian Porumb, Darius Bragus si Victor Nechita. Pietreanul a fost mai bun doar decît ultimul, ceilalti doi, Porumb si Bragus terminînd pe locurile 1, respectiv 2. Daca la simplu, pentru Ghilea a fost mai dificil, la dublu, sportivul de la Tennis Star a reusit sa cîstige titlul national alaturi de Ciprian Porumb. „Cel mai mult ma bucur pentru acest titlul national, al treilea în 2007, dupa cele de simplu si dublu de la nationalele de sala“, a declarat Petre Iftimie, antrenor la Tennis Star.
Datorita clasarilor bune în ierarhia europeana, la categoria 14 ani, cei doi tineri tenismeni pietreni vor participa în luna iulie la Summer Cup, întrecerea continentala pe echipe, care va aduna la start cei mai buni jucatori din Europa. Stoica va face pereche cu Ingrid Radu la Summer Cup, în timp ce Ghilea va juca alaturi de Ciprian Porumb. Prin clasarea pe locul 2 la nationale, în proba de simplu, Ilinca Stoica si-a cîstigat dreptul sa evolueze si la europenele la individual, competitie care va fi dupa Summer Cup.

Articol afisat de 1790 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective