Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 23 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voiculescu acuza „mafia PSD-PNL“ din Neamt

• „Domnul primar Stefan Ă®mpreuna cu domnul deputat Munteanu sĂ®nt prieteni de afaceri, Ă®si Ă®mpart Ă®n mod rusinos puterea“, a spus Dan Voiculescu • „Daca am o singura afacere cu Gheorghe Stefan, sĂ®nt dispus sa suport consecintele. Plec din politica!“, spune Ioan Munteanu • primarul Gheorghe Stefan felicita Monitorul de Neamt „pentru modul Ă®n care reliefati adevarul“ •

Din Bucuresti, lucrurile se vad mult mai clar Ă®n teritoriu. Faima „mafiei“ din judetul Neamt, spre exemplu, a ajuns pĂ®na hat-departe, Ă®n fotoliul de senator al lui Dan Voiculescu, presedinte al PC. Aflat ieri la Piatra Neamt, la o Ă®ntĂ®lnire cu liderii conservatori din judetele moldave, Dan Voiculescu a sarit cu funia la gĂ®tul „mafiotilor“ locali, nominalizĂ®ndu-i Ă®n aceasta pozitie pe Gheorghe Stefan, primar de Piatra Neamt, si Ioan Munteanu, presedintele deputat al PSD Neamt. Referirea sefului PC a venit ca raspuns la Ă®ntrebarea „daca a fost desemnat candidatul conservator pentru Primaria Piatra Neamt“. Dan Voiculescu i-a dat cuvĂ®ntul sefului PC Neamt, Miron Smarandache, acesta a spus ca Ă®nca nu, iar Dan Voiculescu a continuat. A pomenit de „mafia“ penelisto-pesedista, Ă®n prima situatie indicĂ®ndu-l pe Gheorghe Stefan (desi acesta este membru PNL suspendat de vreo doua luni), Ă®n a doua - pe Ioan Munteanu. „Vreau sa va spun ca la dumneavoastra Ă®n oras, si Ă®n tot judetul de altfel, exista o mafie politica PSD - PNL. Domnul primar Stefan Ă®mpreuna cu domnul deputat Munteanu sĂ®nt prieteni de afaceri, Ă®si Ă®mpart Ă®n mod rusinos puterea si Ă®si bat joc de nemteni. Si vor sa continue. Asa au facut Ă®n 2004, vor si din 2008. ĂŽi anunt ca vor avea mari probleme cu candidatul partidului Conservator pentru Primaria Piatra Neamt, care va fi un om intangibil, incoruptibil si nesantajabil. Iar noi Ă®l vom ajuta sa arate nemtenilor ca perioada mafiei politice s-a terminat Ă®n acest judet! Este timpul sa se gĂ®ndeasca si la oameni, nu doar la interese de afaceri“, a declarat Dan Voiculescu.
Presedintele PSD Neamt, deputatul Ioan Munteanu, a negat categoric orice afacere pe care ar avea-o cu primarul pietrean si a tinut sa-i aminteasca lui Dan Voiculescu ca fara PSD conservatorii n-ar fi ajuns Ă®n Parlament, iar la Neamt n-ar fi avut-o senator pe Silvia Ciornei, care mai activeaza si la Parlamentul European Ă®n prezent. „ĂŽi multumesc foarte mult domnului Voiculescu, care este un om de o «Ă®nalta» tinuta morala. Nu am nici un fel de afacere cu Stefan! Daca am o singura afacere cu Gheorghe Stefan, sĂ®nt dispus sa suport consecintele. Plec din politica! Ma scĂ®rbesc pur si simplu mizeriile lui Voiculescu! El vorbeste, care a filtrat banii comunistilor?! El, un securist despre care presa spune ca a rulat banii din conturile lui Ceausescu?! El care a fost tĂ®rĂ®t de noi Ă®n Parlament, ca daca nu era PSD, PUR-ul nici nu exista acum pe scena politica?! Haideti sa ne aducem aminte de momentul alegerilor locale din 2004, cĂ®nd actualul PC l-a ajutat pe Stefan sa ajunga primar. Erau 12 care l-au sustinut Ă®n turul doi pe Gheorghe Stefan la Primarie. Uniunea PSD+PUR s-a facut dupa, pentru alegerile parlamentare. Daca nu eram noi, mai avea Voiculescu vicepresedinte la Consiliul Judetean? Mai ajungea Silvia Ciornei senator de Neamt si parlamentar la Bruxelles? Si tot ei vorbesc?! Dar de ce nu vine domnul Voiculescu sa candideze el pentru Primaria Piatra Neamt, ca sa faca lucrurile cum stie el?“, a fost replica deputatului Ioan Munteanu.
Primarul Gheorghe Stefan nu a dorit sa comenteze acuzatiile liderului PC, spunĂ®nd doar ca „va felicit pentru modul Ă®n care reliefati adevarul Ă®n Monitorul de Neamt“.

Articol afisat de 1837 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective