Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 9 August 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Da-te, ba, ca... cade strada!

Da-te, ba, ca... cade strada!

• un crater a aparut pe strada Rozelor Ă®n noaptea de marti spre miercuri • locatarii spun ca au anuntat Primaria • „cred ca strada pe care stam noi nu exista“, spune Florica Azoitei • „vom verifica si, Ă®n functie de ce vom constata, vom lua masuri“, a declarat viceprimarul Mihaela Stoica • pe aceeasi strada, Ă®n 2003, un autocamion a ramas „suspendat“ •

În noaptea de marti spre miercuri, o bucata din strada Rozelor s-a prabusit. Din cauza ploilor, o placa betonata turnata în urma cu mai bine de trei ani a cedat. În locul pe unde ar trebui sa circule autovehicule, s-a format un crater de dimensiuni serioase, în care lejer ar putea încapea cam jumatate de Dacie. Locatarii din zona spun ca au anuntat la Primaria Piatra Neamt, dar nu au primit, deocamdata, nici un raspuns concret în sensul rezolvarii situatiei.
„Dimineata, cĂ®nd ne-am trezit, am constatat ca placa de beton s-a prabusit. S-a mai Ă®ntĂ®mplat o treaba de asta Ă®n 2003 si, de bine, de rau, au venit sa repare, chiar daca abia Ă®n aprilie 2004, cu doua luni Ă®nainte de alegeri. Se stie ca aici este lutarie, este umplutura si ne baga pe gĂ®t blocurile astea de vis-a-vis. Si Apa Serv are probleme aici. Am vorbit si la ei, dar ne-au spus ca trebuie sa vina Primaria sa decoperteze ca sa se poata apuca de lucru“, a declarat Rodica Stoica.
Locatarii spun ca au sesizat Primaria Piatra Neamt, Ă®nca de pe data de 2 august, ca exista pericolul unei prabusiri a strazii. Ei mai sĂ®nt nemultumiti si de faptul ca pe aceasta strada nu s-a adus nici o Ă®mbunatatire edilitara de dinainte de 1989. „ĂŽnca de pe data de 2 august am facut sesizare la Primarie. Noi speram ca de data asta sa se rezolve mai repede. Nu sa asteptam, ca data trecuta, alegerile din 2008. Eu stau aici din 1989 si, Ă®n afara de placa asta, turnata Ă®n 2004, nu s-a mai facut nimic. Cred ca strada pe care stam noi nu exista la Primarie. Speram sa Ă®nceapa campania electorala mai devreme, ca sa ni se rezolve si noua problema. Pe strada asta nu avem nici lumina, si la C-uri Ă®n spate e la fel. Te manĂ®nca cĂ®inii si poti sa iei si una Ă®n cap. E bezna, bezna!“, a precizat Florica Azoitei.
Contactata telefonic, viceprimarul Mihaela Stoica a declarat ca sesizarea locatarilor nu i-a fost adusa la cunostinta. Ea a dat asigurari ca se vor face verificari Ă®n zona si se va trece la repararea strazii. „Este posibil sa fie adevarat, dar sesizarea nu a ajuns la cunostinta mea. Nu am ce raspuns sa va dau, pentru ca nu cunosc situatia. E clar ca trebuie reparata. ĂŽmi pare rau, dar informatia nu a ajuns la mine. Vom verifica si, Ă®n functie de ce vom constata, vom lua masuri“, a declarat viceprimarul Mihaela Stoica.
Speram si noi ca, odata ajunsa sesizarea la Primarie, prin intermediul ziarului nostru, municipalitatea se va implica în rezolvarea situatiei. Cu cît mai repede, cu atît mai bine, mai ales ca strada nu este luminata si exista si pericolul unor accidente rutiere.

Articol afisat de 1878 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel CONSTANTINESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective