Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 August 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul, „pepiniera“ pentru Rapid?

Ceahlaul, „pepiniera“ pentru Rapid?

• se pare ca Dejan Rusmir este curtat de Rapid • George Copos, patronul giulestenilor, s-a interesat si de basarabeanul Cebotaru • „macar o jumatate de an nu mai pleaca nimeni“, a declarat presedintele Viorel Mastacaneanu •

Ceahlaul pare a fi o echipa ce are jucatori interesanti pentru echipele bucurestene. Dupa ce Lucian Goian a plecat la Dinamo Bucuresti, si Rapidul pare a fi pus ochii pe un jucator al nemtenilor. Este vorba despre Dejan Rusmir (foto), sĂ®rbul care a venit Ă®n vara lui 2006 la Piatra Neamt si care a rezistat ca titular tuturor schimbarilor din campionatul precedent, cĂ®nd Ceahlaul a fost condusa de pe banca tehnica de cinci antrenori. Evolutiile lui Dejan Rusmir l-au determinat si pe Viorel Hizo sa Ă®l foloseasca titular Ă®n partidele cu Steaua Bucuresti si Gloria Buzau, sĂ®rbul rasplatind Ă®ncrederea acordata prin scoaterea unui penalty Ă®n Ghencea, printr-un gol si o pasa de gol cu buzoienii. „Am citit Ă®n presa despre interesul Rapidului pentru Rusmir, dar macar o jumatate de an nu mai pleaca nimeni. Noi vrem sa facem o echipa competitiva, dar daca ne pleaca oamenii cei mai importanti va fi dificil. Avem nevoie sa stam mai linistiti la iarna, nu ca Ă®n 2006. Si oricum daca Rapidul Ă®l vrea pe Rusmir, ne gĂ®ndim serios la ce oferta acceptam, pentru ca ei ofereau o suma importanta pentru Ljubinkovic si Mardare de la FC Vaslui“, a declarat Viorel Mastacaneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlaul. „Nu cred Ă®n povestea asta“, a afirmat Viorel Hizo cĂ®nd a fost Ă®ntrebat cum apreciaza faptul ca Rapid se intereseaza de Rusmir. De altfel, Viorel Mastacaneanu a recunoscut ca Rapidul s-a mai interesat de Ă®nca un jucator al Ceahlaului, Eugen Cebotaru. „Am fost Ă®ntrebat de George Copos Ă®n timpul partidei Rapid - Ceahlaul 4-1 de Cebotaru. El jucase bine atunci, a marcat si golul nostru, dar apoi Rapidul nu s-a mai interesat de el“, a povestit Mastacaneanu.
O problema de lot care Ă®l face pe Viorel Hizo sa fie Ă®ngĂ®ndurat Ă®nainte de jocul de mĂ®ine seara dintre Ceahlaul si Dinamo Bucuresti este cea a lui Marius Iordache. Jucatorul de banda stĂ®nga are dureri la piciorul drept, fapt care l-a facut sa nu se pregateasca alaturi de colegii sai ieri dimineata. „Nu stiu ce sanse are de a juca“, a spus managerul galben-negrilor.
Jocul Ceahlaul - Dinamo va fi mîine seara, de la ora 20.30, iar biletele au fost puse deja în vînzare la casele de bilete ale stadionului la preturile 5 lei la peluza si 10 lei la tribuna a II-a.

Articol afisat de 1522 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective