Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Handbalistele pietrence, campionat cu voiaje prin tara

Handbalistele pietrence, campionat cu voiaje prin tara

• HCF Piatra Neamt face parte dintr-o serie cu echipe din Sibiu, Bucuresti, Rîmnicu Vîlcea sau Medias • „trebuie sa ne descurcam“, a precizat antrenorul Dan Valentin, referindu-se la partea financiara •

Handbal Club Feminin Piatra Neamt a fost repartizata în Seria A a Diviziei A la handbal feminin alaturi de CSM Bucuresti, CSM Ploiesti, HC Activ Ploiesti, CSM Sibiu, Viitorul Medias, Stiinta Bacau si National Rîmnicu Vîlcea. Dupa cum se observa, echipele vor avea de facut deplasari extrem de lungi, care necesita plecari cu o zi înainte de disputarea jocului, ceea ce va implica un efort financiar sporit, pentru HCF Piatra Neamt doar Bacaul fiind mai aproape. „Va fi nevoie de bani multi pentru deplasari. Doar la Bacau va fi mai usor, pentru ca restul meciurilor se disputa la distante mari fata de Piatra Neamt. Trebuie sa ne descurcam. Nu avem ce face“, a declarat Dan Valentin (foto), antrenorul principal al nemtencelor. Cît priveste echipele care se vor bate pentru promovarea în Liga Nationala, tehnicianul a spus ca pot fi cinci cu astfel de pretentii. Dan Valentin s-a referit la National Rîmnicu Vîlcea, la CSM Sibiu, CSM Ploiesti, Activ Ploiesti si, nu în ultimul rînd, HCF Piatra Neamt. „Vîlcea are pretentii, deci va juca la victorie, CSM Ploiesti a sperat anul trecut, deci va încerca iarasi, Activul vrea si ea, la fel Sibiul, care au promovat dar nu s-au înscris, iar noi avem maturitatea necesara de a ne bate. Cred ca si Bacaul va fi o echipa interesata de o clasare cît mai sus“, a afirmat Dan Valentin. De mentionat este faptul ca CSM Sibiu va porni în noua stagiune cu un handicap de sase puncte. Conform spuselor lui Dan Valentin, aceasta pentru ca nu s-au mai înscris în Liga Nationala, iar FRH nu a exclus echipa ardeleana din campionat pentru un sezon, ci a acceptat-o în Divizia A, însa cu minus de puncte.
Primul meci al pietrencelor în Divizia A va fi pe 22 septembrie, în Sala Ceahlaul, cu Stiinta Bacau. Va urma apoi o deplasare la Sibiu, iar în etapa a III-a va veni la Piatra Neamt National Rîmnicu Vîlcea. Pe 21 octombrie, HCF va evolua la Ploiesti, iar pe 27 va primi pe CSM Bucuresti. Nemtencele vor vizita apoi Mediasul pentru jocul cu Viitorul din localitate, iar turul se va încheia la Piatra Neamt, cu HC Activ Ploiesti.
Programul primei etape a Diviziei A, Seria A, este: CSM Ploiesti - HC Activ Ploiesti, CSM Bucuresti - National Rîmnicu Vîlcea, Viitorul Medias - CSM Sibiu, HCF Piatra Neamt - Stiinta Bacau.

Articol afisat de 1311 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective