Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Au dat fotbalul în sala pentru munca în strainatate

• doi jucatori de la Moldocor au parasit echipa, preferînd sa cîstige bani în Spania si Italia • campionatul începe pe 16 septembrie • nu a fost stabilit înca programul campionatului •

Moldocor Piatra Neamt va juca primul meci oficial al Ligii I la fotbal în sala pe 16 septembrie, data la care va debuta editia de campionat 2007-2008. ÃŽn lot sînt ceva modificari, plecînd jucatori, doi dintre ei în Spania si Italia, ca noutate fiind unul singur. Ce nu stiu cei de la Moldocor este cu cine vor juca în prima etapa de campionat. „Nu am primit un raspuns definitiv în ceea ce priveste programul etapelor în Liga I. Aceasta pentru ca, dupa data limita de înscriere în campionat, au mai solicitat înscrierea Athletic Bucuresti si Informatica Timisoara. Cazul lor va fi judecat mîine (n.r. - astazi) de Comitetul de Urgenta al FRF si abia apoi vom sti clar programul jocurilor“, a declarat Cristi Vornicu, managerul gruparii pietrene. Se pare ca un program a fost deja stabilit, însa se asteapta decizia de astazi a FRF în cazurile Athletic Bucuresti si Informatica Timisoara, pentru a fi facut public în forma actuala sau într-o alta, dupa o noua tragere la sorti.
Conducerea tehnica a Moldocorului ar vrea ca în prima etapa sa fie evitata o întîlnire cu o formatie din cele mai puternice din România, cum ar fi CIP Deva sau ACS Odorheiu Secuiesc, chiar daca va veni si rîndul jocurilor cu astfel de echipe. Aceasta pentru ca jucatorii sa poata întîlni o formatie mai accesibila, un eventual rezultat pozitiv avînd darul de da încredere pentru etapele viitoare. „Ne-am pregatit destul de bine de cînd am reluat antrenamentele. Am efectuat cîte 3-4 sedinte de pregatire pe saptamîna, am mai jucat si meciuri amicale, dar ceea ce conteaza este cum ne vom prezenta la jocuri, pentru ca nu mai este mult pîna la debut“, a declarat Cristi Coroama, antrenorul principal de la Moldocor.
Clubul pietrean i-a pierdut în vara acestui an pe Secara, Turnea si Cojoc. Primii doi au renuntat la activitatea sportiva, preferînd munca în strainatate, în Spania si Italia, iar Cojoc va evolua pentru United Galati. Originar din judetul de la Dunare, fotbalistul a dorit sa fie mai aproape de familie, asa ca a renuntat la colaborarea cu Moldocor si a refuzat si alte oferte, una chiar de la Athletic Bucuresti. Singura noutate ramîne Emil Burcacel, jucatorul care a renuntat la fotbalul pe iarba, desi fosta sa echipa, CSM Focsani, a promovat în Liga a II-a.

Articol afisat de 1569 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective