Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
ARME SI ÎNSELÃCIUNE?

ARME SI ÎNSELÃCIUNE?

• un tînar acuza angajatii Cazinoului Fortuna din Piatra Neamt de agresiune si înselaciune • Marius Zanoaga sustine ca a fost amenintat cu pistolul de catre managerul unitatii • în replica, cei de la cazinou afirma ca pietreanul nu are dreptate si ca politia va demonstra acest lucru • scandalul face obiectul unei anchete •

Un pietrean îl acuza pe managerul Cazinoului Fortuna din Piatra Neamt de agresiune si înselaciune. Marius Zanoaga spune ca a fost victima unei escrocherii, fiind înselat cu 20 milioane de lei. Mai mult decît atît, tînarul este convins ca ruleta la care a pierdut banii ar fi masluita. Din aceste motive, precum si din cauza celor întîmplate la începutul saptamînii trecute în cazinoul mai sus mentionat, Zanoaga a depus plîngere penala la Politie împotriva managerului care, spune el, l-ar fi amenintat cu un pistol. Povestea s-a derulat marti, 4 septembrie, în sala de jocuri a cazinoului. „Am mers marti seara împreuna cu niste prieteni la Cazinoul Fortuna din Piatra Neamt. I-am dat casierului suma de 40 de milioane de lei si mi-a bagat în aparat numai 20 de milioane, deoarece nu stiam cît este valoarea impulsului. ÃŽn timpul jocului, am observat nereguli mari. Am facut cinci pariuri, adica am pariat pe 36 de numere din 37, si de fiecare data a iesit numarul nepariat. Ultima data, bila a cazut pe numarul zece si trebuia sa cîstig vreo 50 de milioane de lei. Dupa ce a stat o fractiune de secunda în casuta cifrei 10, bila a sarit inexplicabil. Imediat, le-am cerut angajatilor cazinoului sa-mi dea bonul fiscal pe banii bagati, pentru ca un prieten mi-a atras atentia ca am dat 40 de milioane si am primit impulsuri doar de 20. De aceea, am cerut banii înapoi. Au fost niste discutii mai dure si au venit imediat cei de la firma de paza si doi politisti. Le-am explicat si lor ce mi s-a întîmplat si le-am spus ca nu am primit bonul fiscal pentru banii jucati la ruleta“, povesteste Marius Zanoaga. Acesta mai spune ca, la un moment dat, si-a facut aparitia managerul cazinoului, Claudiu Iftode. „I-am explicat ce am patit spunîndu-i ca ruleta este masluita si ca o sa sesizez toate institutiile abilitate. S-a enervat si a scos pistolul pe care mi l-a pus la tîmpla, amenintîndu-ma cu moartea. Totul s-a petrecut sub ochii politistilor. A armat pistolul si mi l-a pus la tîmpla, fara ca nimeni sa faca nimic. La un moment dat, a vrut sa-mi dea banii înapoi, însa un alt jucator a auzit discutia si a cerut si el banii. Atunci, a renuntat“, a mai declarat Marius Zanoaga.
Cele întîmplate marti seara la Cazinoul Fortuna fac obiectul unei anchete aflate în lucru la Politia Neamt. Oamenii legii vor audia toti martorii si vor stabili cine este vinovat.
Reprezentantii cazinoului au respins acuzatiile ce le-au fost aduse si spun ca Marius Zanoaga nu are dreptate, iar acest lucru va fi dovedit în urma anchetei politistilor.
Zanoaga a mai sustinut ca a fost afectat puternic de cele întîmplate. „O sa-i dau în judecata. Am ajuns sa fiu internat la Psihiatrie, unde urmez un tratament medicamentos. Am cosmaruri, scena cu pistolul pus la tîmpla mea afectîndu-ma foarte tare. Am fost pe la alte cazinouri din strainatate, în Germania, în Olanda, însa niciodata nu mi s-a întîmplat asa ceva“.

FOTO: Marius Zanoaga spune ca a ramas marcat dupa cele petrecute la Cazinoul Fortuna

Articol afisat de 3007 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective