Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul, victorie si arbitraj ostil

Ceahlaul, victorie si arbitraj ostil

• Ceahlaul - Pandurii Tîrgu Jiu 2-1 (1-1) • au marcat Forminte ('38), Frunza ('49), respectiv Liviu Mihai ('15) • „fluierasul“ Alexandru Tudor s-a umplut de penibil la Piatra Neamt, fiind „gratulat“ de spectatori • presedintele Stefan a plecat suparat de la stadion •

Ceahlaul a obtinut, duminica seara, trei puncte foarte importante pentru viitorul imediat al echipei în campionat. Sînt puncte care aduc liniste la echipa si îi dau timp lui Viorel Hizo sa continue munca de omogenizare a echipei si de crestere a coeziunii lotului pentru campionatul ce se anunta din ce în ce mai tensionat, avînd în vedere numarul mare de echipe ce vor juca în cupele europene si pentru evitarea retrogradarii. Viorel Hizo si trupa sa a cîstigat al treilea meci acasa si Ceahlaul începe parca sa lege cîte ceva pe teren. Meciul a adunat putini spectatori în tribune, poate si pentru ca la Bucuresti a avut loc primul derby al campionatului, Steaua întîlnind pe Rapid. Cei care au venit au vazut o lupta surda pe alocuri, dar încrîncenata, între doua echipe constiente de importanta duelului. Cel care a iesit în evidenta a fost arbitrul central Alexandru Tudor, care a fragmentat inutil jocul si a avut destule decizii eronate, favorizînd oastetii. Cea mai grava greala a fost la finalul primei reprize, cînd nu a acordat lovitura de la 11 metri gazdelor. La final, Gheorghe Stefan, presedintele de onoare a Ceahlaului a plecat suparat de la stadion, refuzînd sa comenteze maniera de arbitraj. Ceahlaul, cît si Pandurii sînt formatii care nu aspira decît la linistea mijlocului clasamentului. Au început prudent meciul, însa parca oltenii fura mai incisivi si Iordache a profitat de greseala lui Hizo de a-l titulariza pe Floricel. Acesta din urma a fost „oaia neagra“ a gazdelor pîna în minutul 15, Hizo a simtit asta si l-a trimis la cabine. A intrat Cebotaru pe post de fundas dreapta si s-a vazut: Iordache a disparut din joc. La mijloc, Hamza a jucat bine alaturi de Schumacher, caruia înca îi lipsesc pasele în adîncime. Cel mai bun jucator al gazdelor pare sa fi fost Forminte. Atent în defensiva, a fost depasit arareori si si-a condus bine colegii din compartiment. A marcat si golul egalizator, facîndu-si, astfel, un cadou pentru evolutia buna de pe toata durata partidei. Atacantii s-au zbatut mult, au alergat, au încercat sa tina fundasii adversi în jumatatea lor si au combinat foarte bine la golul victoriei.

Ceahlaul s-a trezit dupa 0-1

Meciul a început prost pentru Ceahlaul, care a avut în Ilie Iordache cel mai periculos adversar. Acesta a sarjat de cîteva ori partea dreapta a apararii pietrene, iar în minutul 15 l-a ridiculizat pe Floricel si a centrat pentru o simpla reluare a lui Liviu Mihai din centrul careului. Dupa o jumatate de ora de joc, Ceahlaul a a vut o mare ocazie de a înscrie. A centrat Cebotaru, iar Frunza a deviat cu capul, mingea trecînd milimetric pe lînga bara portii lui Guso. Forminte l-a blocat mai tîrziu pe Iordache, în mijlocul carelui lui Multescu, iar în minutul 39, acelasi fundas a egalat. Schumacher a centrat din corner, Frunza a deviat cu capul, Forminte a reusit preluarea în careul mic al oaspetilor si a sutat pe sub Guso. Pîna la pauza, s-a mai consemnat faza din minutul 45, cînd Ayza a fost împins în careul oltenilor de un fundas, dar Alexandru Tudor nu a dat penalty. Prima faza de atac a reprizei secunde a adus si golul victoriei pentru Ceahlaul. Hamza a pasat în adîncime, Golban i-a pasat scurt lui Frunza si vîrful Moldovei a sutat puternic de la aproximativ 25 de metri, lînga bara. Guso a încercat sa pareze, dar executia moldoveanului a fost prea buna. Stomajer a fost aproape de egalare în minutul 62, însa Multescu a avut un reflex de zile mari. Pîna la final, nimic interesant.
Rezultatele etapei a VII-a a Ligii I au fost: Universitatea Craiova - UTA Arad 0-1; Steaua - Rapid 0-0; Gloria Buzau - Unirea Urziceni 0-0; Universitatea Cluj - Gloria Bistrita 2-2; Otelul Galati - Dacia Mioveni 3-1; Poli Timisoara - FC Vaslui 2-1; Farul Constanta - CFR Cluj 0-2; Poli Iasi - Dinamo 2-5.

Articol afisat de 1185 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective