Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nationala asteaptã ajutorul publicului pietrean

• Sãndoi, Keseru, Ropotan, Sepsi si Barna au fãcut apel la public sã fie prezent în tribune la jocul România - Malta, din preliminariile CE 2009 de tineret • colegul de camerã al pietreanului Barna este Keseru •

Lipsa publicului la jocurile Ceahlãului din ultima perioadã pare sã îi îngrijoreze putin, atît pe diriguitorii clubului organizator al meciului România - Malta, în preliminariile Campionatului European de fotbal pentru tineret, cît si pe reprezentantii Federatiei. Simtind nevoia de a avea în tribune multi sustinãtori, mãcar cum a fost la jocul cu Bosnia Hertegovina, de la Rîmnicu Vîlcea, si cu Franta, de la Iasi, selectionerul si unii dintre cei mai cunoscuti jucãtori ai nationalei de tineret au apelat la public. „Vrem sã ne bucurãm de o victorie alãturi de publicul nemtean asa cum s-a întîmplat si cu prima reprezentativã. Ne dorim sã fim încurajati de un public numeros care sã ne ajute sã rãmînem în fruntea clasamentului grupei“, a declarat antrenorul Emil Sãndoi, în timp ce cãpitanul Claudiu Keseru a întãrit aceastã afirmatie, spunînd cã Malta nu va mai fi tratatã cu o anumitã lejeritate, asa cum s-a întîmplat în tur. Sepsi a spus cã lotul tricolor de tineret se simte bine la Piatra Neamt, iar Adrian Ropotan crede cã în urma jocului cu Malta spectatorii pietreni vor fi recompensati cu o victorie pentru ajutorul acordat pe durata întîlnirii. Daniel Barna crede cã nemtenii vor veni la stadion în numãr mai mare decît la jocurile de campionat ale Ceahlãului: „Te simti mai bine pe teren cînd joci cu un stadion plin, decît atunci cînd în tribune sînt prezenti 1.000 sau 2.000 de oameni. Seriozitatea noastrã si ajutorul oamenilor ne pot aduce 3 puncte de care avem mare nevoie în aceastã campanie de calificare“.
Jucãtorul Ceahlãului a fãcut cunostintã luni searã si cu primul sãu coleg de camerã la nationalã, Claudiu Keseru, venit mai tîrziu la Piatra Neamt decît colegii sãi. „Am discutat cu el lucruri pe care unele le pot divulga, iar altele nu“, a recunoscut Keseru. „Sper sã ajung si eu sã joc în Franta, cum joacã el“, a afirmat Barna, luni searã, cînd a auzit cã va fi coleg de camerã cu „francezul“. Pietreanul a recunoscut cã nu stia pe nici unul din actualii sãi colegi, dar cã primirea fãcutã de grup a fost foarte bunã: „Este o echipã unitã, care are încredere în propriile-i forte si care crede în calificare. Indiferent de cine vine la lot, bãietii dau dovadã de bunã crestere si fiecare este primit fãrã probleme si integrat repede“, a precizat Emil Sãndoi, dezvãluind, poate, un secret al acestei generatii de tineret. De asemenea, tehnicianul a dezvãluit si cum i-a responsabilizat pe jucãtorii sãi în actuala campanie de calificãri: „Le-am spus cã tricoul nationalei, indiferent de nivelul la care îl îmbraci, este o mîndrie, dar si o mare responsabilitate. Meritã orice sacrificiu pentru a juca la un turneu final de Campionat European. Le cer sã vinã la nationalã cu inima deschisã si sã uite pentru o perioadã de ce se întîmplã la echipele de club“.
Primul antrenament la Piatra Neamt al nationalei de tineret a avut loc ieri dupã-amiazã de la ora 15.30, dupã ce jucãtorii au avut în program si o sedintã de vizionare a unor imagini cu nationala Maltei.

Articol afisat de 1323 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective