Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scoala de echitatie, porti deschise pentru a treia generatie

Bogdan Ionescu este unul dintre cei doi sportivi nemteni care au fost convocati la lotul national de copii al României, lot ce va prezenta programe demonstrative în timpul etapelor din Cupa Mondialã la sãrituri peste obstacole ce vor avea loc în Bucuresti si Piatra Neamt. Aceste competitii vor avea loc în lunile mai si iunie, iar Ionescu nu va fi singurul nemtean ce va face parte din loturile nationale, alãturi de el urmînd a mai fi si Stefan Leonte (copii), Ionut Leonte (juniori) si Bogdan Leonte (tineret), toti de la Dumbrava Tîrgu Neamt.
Bogdan Ionescu a fost însã sîmbãtã, 15 martie, unul dintre sportivii Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamt care a participat la deschiderea celei de a treia editii a Scolii de echitatie. Prezentînd un program demonstrativ, tînãrul cãlãret a atras privirile celor ce urmau a se înscrie la cursuri, iar Costache Lupu a tinut sã precizeze cã este un produs al muncii din seria precedentã a scolii amintite. „Este un tînãr de mare viitor, pentru cã iubeste tot ceea ce face alãturi de cai. ÃŽi place, vine cu zîmbetul pe buze aici si ascultã ce i se spune pentru a face întocmai“, a afirmat Costache Lupu. Pustiul pare a fi îndrãgostit de cai si de orele pe care le trãieste pe terenul de antrenament. „ÃŽmi plac foarte mult caii si de aceea am venit la cursuri anul trecut. Este o plãcere foarte mare sã fiu aici si abia astept sã mã întorc mereu. Stiu cã urmeazã sã mã prezint la lotul national si recunosc cã am emotii deja. Sper ca atunci sã nu dezamãgesc si Print sã mã ajute“, a spus Bogdan Ionescu, cel care preferã mai mult sã fie împreunã cu calul sãu Print, decît în fata unui calculator. „Cãlãria înseamnã multã miscare, pe cînd de la calculator cu ce mã aleg?“, a afirmat tînãrul cãlãret. Acesta stie deja cã pentru a fi sigur cã Print îl ajutã atunci cînd amîndoi ies pe terenul de antrenament sau pe terenul de concurs, trebuie sã aibã grijã de el. „Mã înteleg cu Print foarte bine, dar mereu trebuie sã mã port foarte frumos cu el si sã îmi pese de el“, a adãugat Ionescu.
Costache Lupu, presedintele CSE Piatra Neamt, sperã ca si seria din 2008 sã îi scoatã în cale un viitor cãlãret cu real talent pentru sportul cãlare, ca în cazul lui Ionescu, fiind în prezent aproape 30 de cursanti deja înscrisi.

Articol afisat de 1831 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective