Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Masina poporului“, preferata consilierilor romascani

„Masina poporului“, preferata consilierilor romascani

• putini sînt consilierii locali care fac plinul unei masini autohtone • cei mai multi preferã autoturismele marca Volkswagen • unele autoturisme conduse de consilieri nu se regãsesc în declaratiile de avere •

Consilierii locali au acasã masini de-ti furã ochii. Putini sînt cei care nu au renuntat la Dacii, în favoarea unor masini puternice, nemtesti. Este drept cã în declaratiile de avere nu se regãsesc neapãrat si autoturismele pe care le conduc pe strãzile Romanului, însã si în actele oficiale, unii consilieri locali conduc masini de zeci de mii de euro. Primarul Laurentiu Leoreanu are în garaj un VW, cu an de fabricatie 2000, în timp ce viceprimarul Constantin Ghica conduce un Audi A6 Avant, dar pe care nu l-a trecut în declaratia de avere.
Consilierii PD-L sînt împãrtiti în cei care merg cu taxiul si cei care si-au permis un autoturism. Astfel, din prima categorie fac parte Cristi Avram sau Aurelian Jora. Nici Vasile Dumitrache, persoana propusã pentru functia de director al AcvaServ, nu are masinã, conform declaratiei de avere, dar poate fi zãrit la volanului unui Renault Megane. Leonard Achiriloaiei si-a trecut în declaratia de avere douã autoturisme, un Cielo, din 1995, si o autotutilitarã Dacia, din 1991. Oana Afetelor detine un automobil Toyota Land Cruiser, din 2007, iar în ultimele zile a putut fi vãzutã la volanul unui VW Beetle decapotabil. Marius Neculai nu si-a trecut în declaratie nici un autoturism, însã conduce un Audi Q7. Neculai Iftimie are douã masini, o Dacia din 2000 si un Espero, din 1998, ambele pe firmã. Lucian Pascariu are, la fel ca seful de partid, un VW, cu an de fabricatie 2001. Aurelian Jora nu are nici un autoturism.
Membrii PSD, cei care si-au depus declaratiile de avere, au autoturisme personale. Dan Cãrpusor merge prin oras cu un VW Golf, cu an de fabricatie 2002, aceeasi marcã fiind si preferata colegului de partid, Dan Arvãtescu, care detine un VW Passat, cu an de fabricatie 2001. Nusa Chiriac nu detine, conform declaratiei de avere, nicio masinã, dar poate fi vãzutã conducînd un Jaguar X Type. Alin Antochi detine un BMW seria 5, din 2004, dar mai poate fi vãzut si la volanul unui BMW X5. Eugen Pãulet nu si-a declarat averea, dar conduce un Audi Q7. Membrii PNL mentin standardul mãrcilor nemtesti. Valentin Dãnãilã nu are masinã, conform declaratiei de avere. În schimb, Daniela Suman detine un Chevrolet, în leasing, din 2005. Emil Pericicã detine un VW, iar George Lazãr nu si-a trecut în declaratie un automobil, însã poate fi zãrit la volanul unui BMW, seria 5. Sorin Cazan are trei autoturisme, toate pe firmã. El circulã cu un jeep Mitsubishi, din 2002. De asemenea, fiica acestuia poate fi vãzutã conducînd un Mercedes SLK decapotabil.

Articol afisat de 2117 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective