Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul, victorie cu emotii în fata FC Bîrlad

Laminorul Roman a învins, în cea de-a treia rundã a Ligii a III-a, pe FC Bîrlad, cu scorul de 1-0, într-un meci disputat vineri, 29 august, dupã amiazã, pe Stadionul „Moldova“. Salvatorul tevarilor a fost fundasul Ferariu, care a înscris la chiar ultima fazã de joc din prima reprizã, aducînd astfel Laminorul pe locul VI în seria I din Liga a III-a. Succesul Laminorului a fost unul meritat, deoarece elevii lui Costel Enache au controlat partida în cea mai mare parte a timpului. Nu a fost vorba de o dominare numai teritorialã, pentru cã romascanii si-au creat multe situatii favorabile, doar lipsa de concentrare în fata portii îndepãrtîndu-i de o victorie mai concludentã. Dupã cîteva minute de tatonare, gazdele si-au „arãtat coltii“, atunci cînd Tapu i-a pasat excelent pe culoar lui Apostolache acesta, din pozitie idealã, lovind bara. Aceiasi protagonisti au mai ratat încã douã ocazii bune pînã în minutul 30, lui Tapu fiindu-i anulat si un gol pe motiv de ofsaid. Dupã ce Zaharie, înlocuitorul lui Nemes în poarta Laminorului, a boxat salvator o centrare potential periculoasã a bîrlãdenilor, Ferariu a adus usurarea în tabãra gazdelor, în prelungirile primei pãrti, înãltîndu-se peste defensiva bîrlãdenilor pentru a fructifica, cu o loviturã de cap necrutãtoare, centrarea lui Popa. Romascanii au continuat sarabanda ratãrilor si în partea secundã, profitînd într-o prea micã mãsurã de momentele de nesigurantã ale apãrãrii adverse.Tevarii au introdus mingea în plasã, prin Tapu, în minutul 57, arbitrii fluierînd din nou ofsaid. Un avantaj mai mare pe tabelã i-ar fi scutit de multe emotii pe tevari în ultimele 20 de minute, cînd bîrlãdenii au devenit din ce în ce mai îndrãzneti, punînd în realã dificultate defensiva gazdelor, în cîteva rînduri. Oaspetii au continuat sã ameninte avantajul fragil al elevilor lui Costel Enache chiar si cu un om mai putin pe teren, dupã ce portarul bîrlãdean a fost eliminat, pentru o loviturã aplicatã lui Apostolache. Norocul Laminorului a fost si cã Zaharie a prins o zi bunã, intervenind precis atunci cînd a fost nevoie. „Cred cã echipa a fãcut cel mai bun meci de cînd am sosit la Roman si îi felicit pe jucãtori pentru atitudinea extraordinarã si dãruirea de care au dat dovadã în teren. Fiecare si-a respectat sarcinile de joc, lucru foarte important, deoarece am întîlnit un adversar bine asezat în teren si pus la punct cu pregãtirea fizicã. Puteam sã învingem mult mai detasat, dar e bine cã am intrat în posesia celor trei puncte si cã echipa a reusit sã-si creeze ocazii de gol. Pe de altã parte trebuie sã recunosc cã avem în continuare probleme serioase la finalizare si sper ca, în cel mai scurt timp, sã îndreptãm aceastã hibã“, a declarat Costel Enache.

Articol afisat de 1639 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Dobjenschi Radu la data 01.09.2008 07:45
Suporterii unde sunt?
Sunt foarte multe de facut la stadion.Dalele de beton ale stadionului sunt sfaramate si patrunse de radacini de plante.Pamantul de sub tribune s-a tasat.Tabela de marcaje rusinoasa.La meciul cu Barlad a fost doar o mana de spectatori,iar galeria a fost subtire si departe de a avea un comportament civilizat.Nu sunt afise in oras ,nimeni nu stie ca este meci pe stadionul Moldova.In schimb in tribuna oficiala se pare ca au aparut eventuali sponsori.Totul depinde de sprijinul factorilor locali.Sa speram ca lucrurile se misca spre bine.Vineri Laminorul joaca la Iasi.Meci greu cu Poli 2 dar sunt baieti talentati si la Roman .Veniti la Iasi ?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective