Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Septembrie 2008
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Debut de sezon handbalistic

• antrenorul bĂŁietilor de la LPS, Ovidiu Toc, Ă®si vede echipa printre formatiile bune ale Seriei A din Divizia A la handbal masculin • fetele de la HCF Piatra Neamt, din nou Ă®ntr-o serie cu deplasĂŁri foarte lungi • LPS va juca mĂ®ine la BacĂŁu, cu CSS, iar HCF va evolua duminicĂŁ, de la ora 10:30, pe propriul teren, cu Stiinta BacĂŁu •

LPS Piatra Neamt si HCF Piatra Neamt încep mîine si poimîine noi parcursuri în Divizia A la handbal masculin si, respectic, feminin. Ambele echipe nu se gîndesc la promovarea în Liga Nationalã, însã stiu cã pot arbitra lupta pentru promovare.
Echipa de bĂŁieti abordeazĂŁ Ă®ntrecerea cu o conducere tehnicĂŁ nouĂŁ, formatĂŁ din Ovidiu Toc si Constantin Rusu. Echipa a suferit mai multe modificĂŁri fatĂŁ de sezonul precedent, dar antrenorii stiu cĂŁ situatia financiarĂŁ nu permite implicarea Ă®n lupta pentru locul 1. „Avem un lot destul de echilibrat, cu cĂ®teva rezerve valoroase si care pot oricĂ®nd intra pe teren fĂŁrĂŁ sĂŁ se cunoascĂŁ faptul cĂŁ am fĂŁcut schimbare. Nu avem puterea financiarĂŁ sĂŁ ne batem la promovare, pentru cĂŁ nu am avea cu ce trĂŁi Ă®n Liga NationalĂŁ, dar sigur putem arbitra lupta pentru promovare Ă®n seria noastrĂŁ“, a declarat Ovidiu Toc, tehnician care a mai afirmat cĂŁ meciul de la BacĂŁu, cu CSS, din localitate, va fi unul dificil, dar de cĂ®stigat. „Mergem la victorie peste tot“, a mai spus antrenorul. La BacĂŁu nu va putea juca interul Mihai DascĂŁlu, accidentat Ă®n aceastĂŁ sĂŁptĂŁmĂ®nĂŁ Ă®ntr-un meci cu Politehnica Iasi, meci cĂ®stigat cu 28-22. Alte meciuri amicale disputate Ă®nainte de startul sezonului, pentru LPS, au mai fost la un turneu la Vaslui. Acolo, formatia pietreanĂŁ a Ă®nvins cu 35-26, pe HC Vaslui, 32-23, pe CSM Bucuresti, si 39-31, pe HC 2 Odorheiu Secuiesc. Meciurile etapei I Ă®n Divizia A la hanbdal masculin, Seria A, sĂ®nt: CSS BacĂŁu - LPS Piatra Neamt, CSM Focsani 2007 - Universitatea II Bucovina Suceava, HC Vaslui - Politehnica Iasi, Universitatea Galati - SCM Rom Cri Brasov.
HCF Piatra Neamt vor juca primul meci al sezonului, Ă®n Sala CeahlĂŁul, duminicĂŁ de la ora 10:30, cu Stiinta BacĂŁu. Ca si Ă®n startul campionatului precedent, pietrencele vor avea derby-ul Moldovei Ă®ncĂŁ de la Ă®nceput, meciul anuntĂ®ndu-se intens disputat, mai ales cĂŁ Stiinta pare a fi una dintre echipele puternice ale seriei si cu pretentii la promovare. „Ne intereseazĂŁ sĂŁ facem un meci cĂ®t mai bun, dupĂŁ ce am avut putine Ă®n perioada de pregĂŁtire. Am tras unele concluzii dupĂŁ turneul de la TĂ®rgu Mures si am Ă®ncredere cĂŁ vom avea un debut de campionat bun“, a declarat Dan Valentin, antrenorul de la HCF. Meciurile care vor avea loc Ă®n prima etapĂŁ a Diviziei A la handbal feminin, Seria Est, sĂ®nt: Universitatea TĂ®rgoviste - CSM SfĂ®ntu Gheorghe, CSM Bucuresti - HC Activ Ploiesti, HCF Piatra Neamt - Stiinta BacĂŁu, National RĂ®mnicu VĂ®lcea - CSM Slobozia.

Articol afisat de 1521 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective