Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Pentru parlamentare, 10 pesedisti din 11

• organizatiile din colegiul Tîrgu Neamt l-au desemnat pe Ionel Arsenie candidat PSD la deputãtie • duminicã are loc bãtãlia pentru colegiul 2 Piatra Neamt •

Social-democratii nemteni sînt pe ultima sutã de metri cu nominalizarea candidatilor pentru alegerile parlamentare din toamnã. Pînã acum au gãsit zece candidati din cei 11 necesari. Cel mai recent a fost nominalizat Ionel Arsenie, pentru colegiul 7 deputati, care include localitãtile Tîrgu Neamt, Agapia, Bãltãtesti, Brusturi, Crãcãoani, Drãgãnesti, Ghindãoani, Pãstrãveni, Rãucesti, Timisesti si Urecheni. Colegii sãi pesedisti din aceste organizatii au hotãrît fãrã prea multe discutii sã-i acorde încrederea si candidatura. Ionel Arsenie s-a bãtut pentru nominalizare cu Emil Creangã, presedintele PSD Tîrgu Neamt, consilier judetean. Acesta a primit înfrîngerea cu destul de multã supãrare, dar nu prea a avut ce face. Se pare cã social-democratii din jurul sãu nu i-au iertat esecul înregistrat la alegerile locale împotriva portocaliilor. Cu Ionel Arsenie sînt multumiti. Majoritatea. Presedintele PSD Neamt, Ioan Munteanu, vorbeste despre acesta ca fiind un om tînãr, de caracter, cu viitor promitãtor în politicã, desi nu este membru PSD decît din 2007.
„Ionel Arsenie este economist, om de afaceri. Are 36 de ani si este la noi de anul trecut. Partidul Social Democrat este primul partid în care s-a înscris, n-a mai fost în altul. Si-a exprimat intentia de a candida pe colegiul 7 pentru Camera Deputatilor pentru cã simte cã e mai bun decît ceilalti care candideazã pe acest colegiu. Si simte cã va cîstiga“, a declarat Ioan Munteanu.
Pînã în prezent, PSD Neamt si-a desemnat oamenii pentru deputãtie - Rãzvan Bobeanu pe colegiul 1 Piatra Neamt, Culitã Tãrîtã pe colegiul 3 Roznov, Alin Antochi pe colegiul 4 Roman, Ioan Munteanu pe colegiul 5 zona Romanului, Liviu Harbuz pe colegiul 6 centru si Iulian Tocu pe colegiul 8 Valea Muntelui. La Senat, pe colegiul 2 Roman candideazã Ioan Chelaru, iar pe colegiul 3 Valea Muntelui si Tîrgu Neamt este Dan Constantin, care a primit nominalizarea joi seara, odatã cu votul pentru deputãtia pe Tîrg. Pe colegiul 1 la Senat, care include Piatra Neamt, Roznovul si comunele din jur, s-a înscris Marius Munteanu, dar acesta este doar pe jumãtate validat, întrucît îi lipsesc jumãtate din voturile de pe municipiu. Acestea urmeazã sã-i fie date duminicã, odatã cu nominalizarea candidatului pentru colegiul 2 deputati (din Piatra Neamt, Dumbrava Rosie si Sãvinesti). Aici sînt lupte grele între pesedisti.
De unde pînã zilele trecute se astepta lupta finalã între Ioan Bivolaru (parlamentar cu state vechi) si Cristian Liciu (consilier judetean patron de televiziune), între timp s-au anuntat mai multi doritori de deputãtie, printre care si Constantin Iacoban (consilier judetean), Aurelia Simionicã (om de afaceri si consilier local la Piatra Neamt) si Valentin Trifescu (seful baroului de avocati Neamt). Sedinta de nominalizare va începe duminicã la prînz. Cu scîntei sau fãrã.

Articol afisat de 1840 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective