Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Septembrie 2008
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Pentru parlamentare, 10 pesedisti din 11

• organizatiile din colegiul Tîrgu Neamt l-au desemnat pe Ionel Arsenie candidat PSD la deputătie • duminică are loc bătălia pentru colegiul 2 Piatra Neamt •

Social-democratii nemteni sînt pe ultima sută de metri cu nominalizarea candidatilor pentru alegerile parlamentare din toamnă. Pînă acum au găsit zece candidati din cei 11 necesari. Cel mai recent a fost nominalizat Ionel Arsenie, pentru colegiul 7 deputati, care include localitătile Tîrgu Neamt, Agapia, Băltătesti, Brusturi, Crăcăoani, Drăgănesti, Ghindăoani, Păstrăveni, Răucesti, Timisesti si Urecheni. Colegii săi pesedisti din aceste organizatii au hotărît fără prea multe discutii să-i acorde încrederea si candidatura. Ionel Arsenie s-a bătut pentru nominalizare cu Emil Creangă, presedintele PSD Tîrgu Neamt, consilier judetean. Acesta a primit înfrîngerea cu destul de multă supărare, dar nu prea a avut ce face. Se pare că social-democratii din jurul său nu i-au iertat esecul înregistrat la alegerile locale împotriva portocaliilor. Cu Ionel Arsenie sînt multumiti. Majoritatea. Presedintele PSD Neamt, Ioan Munteanu, vorbeste despre acesta ca fiind un om tînăr, de caracter, cu viitor promitător în politică, desi nu este membru PSD decît din 2007.
„Ionel Arsenie este economist, om de afaceri. Are 36 de ani si este la noi de anul trecut. Partidul Social Democrat este primul partid în care s-a înscris, n-a mai fost în altul. Si-a exprimat intentia de a candida pe colegiul 7 pentru Camera Deputatilor pentru că simte că e mai bun decît ceilalti care candidează pe acest colegiu. Si simte că va cîstiga“, a declarat Ioan Munteanu.
Pînă în prezent, PSD Neamt si-a desemnat oamenii pentru deputătie - Răzvan Bobeanu pe colegiul 1 Piatra Neamt, Culită Tărîtă pe colegiul 3 Roznov, Alin Antochi pe colegiul 4 Roman, Ioan Munteanu pe colegiul 5 zona Romanului, Liviu Harbuz pe colegiul 6 centru si Iulian Tocu pe colegiul 8 Valea Muntelui. La Senat, pe colegiul 2 Roman candidează Ioan Chelaru, iar pe colegiul 3 Valea Muntelui si Tîrgu Neamt este Dan Constantin, care a primit nominalizarea joi seara, odată cu votul pentru deputătia pe Tîrg. Pe colegiul 1 la Senat, care include Piatra Neamt, Roznovul si comunele din jur, s-a înscris Marius Munteanu, dar acesta este doar pe jumătate validat, întrucît îi lipsesc jumătate din voturile de pe municipiu. Acestea urmează să-i fie date duminică, odată cu nominalizarea candidatului pentru colegiul 2 deputati (din Piatra Neamt, Dumbrava Rosie si Săvinesti). Aici sînt lupte grele între pesedisti.
De unde pînă zilele trecute se astepta lupta finală între Ioan Bivolaru (parlamentar cu state vechi) si Cristian Liciu (consilier judetean patron de televiziune), între timp s-au anuntat mai multi doritori de deputătie, printre care si Constantin Iacoban (consilier judetean), Aurelia Simionică (om de afaceri si consilier local la Piatra Neamt) si Valentin Trifescu (seful baroului de avocati Neamt). Sedinta de nominalizare va începe duminică la prînz. Cu scîntei sau fără.

Articol afisat de 1487 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective