Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Florin Marin vrea mai multã maturitate

• Ceahlãul va întîlni astãzi, de la ora 11, pe Concordia Chiajna, pe propriul teren • antrenorul a anuntat cã Eugen Cebotaru va juca titular contra Concordiei, chiar dacã abia joi searã a revenit de la nationalã • Marin a mai spus cã Savu este vinovat la trei din cele patru goluri primite de Ceahlãul în meciurile oficiale de pînã acum •

Ceahlãul joacã astãzi un nou meci în Liga II-a, Seria I, pe propriul teren, în etapa a V-a. Adversarul va fi Concordia Chiajna, iar meciul va începe de la ora 11. Desi vor înfrunta ultima clasatã în serie, cu nici un punct acumulat în primele patru runde, conducerea tehnicã a galben-negrilor le cere jucãtorilor sã joace cu atentie mãritã. „Trebuie multã concentrare pentru cã vom avea în fatã un adversar cu multã experientã, Concordia avînd jucãtori cu multe meciuri în Liga I. Sigur nu vor veni aici ca o formatie resemnatã, deoarece s-au fãcut multe investitii la acest club si au pretentii de promovare“, a declarat Florin Marin. Pentru Chiajna, echipã pregãtitã de Litã Dumitru, evolueazã fotbalisti precum Dinitã, fost la Sportul si Steaua, Oaie, fost la Sportul, Mozacu, fost la FC National si Otelul, si Vintilã, portar consacrat la FC Arges si FC National. De partea cealaltã, Ceahlãul îl va avea în teren încã din primul minute pe Cebotaru, mijlocasul moldovean revenit de la nationala tãrii sale. „Sînt apt 100% sã joc pentru cã am avut acolo program de refacere si masaj. Avem meci acasã si neapãrat trebuie sã cîstigãm, pentru a rãmîne sus în clasament, de aceea trebuie sã jucãm cu încredere si determinare“, au fost cuvintele jucãtorului care a lipsit Ceahlãului în partidele de la Tulcea si de la Suceava. Un alt titular de pînã acum al nemtenilor, juniorul Radu Miron, nu stie dacã va fi în primul 11 astãzi, dar considerã cã s-a trecut peste esecurile din ultima sãptãmînã. Dacã cei doi galben-negri amintiti mai sus nu au probleme pentru a juca astãzi, Florin Marin are alti incerti. Fundasul Vitelaru are o contuzie puternicã din meciul de cupã, iar mijlocasul Tudosã si atacantii Gafita si Vinicius sînt si ei loviti, în timp ce Afusi nu este pregãtit la capacitate maximã din punct de vedere fizic. „Dintre toti, cele mai mari probleme le are Vitelaru, dar sînt sigur cã îl vom recupera la timp pentru meci“, a spus tehnicianul.
Managerul general al clubului pietrean se bucurã cã în jocurile pierdute la Tulcea si Suceava, în campionat si cupã, echipa sa si-a creat ocazii de poartã, dar numai lipsa de experientã a dus la ratãri importante. „Mã bucur cã ne creem situatii de a marca, dar lipsa de experientã duce la ratãri. De aceea cer în continuare rãbdare pentru cã avem jucãtori tineri. Oricum astept de la ei sã învete sã joace la rezultat si cu mai multã maturitate. Asta nu se învatã însã în timp scurt“, a mai afirmat antrenorul, care considerã cã la jucãtorii actuali se vede o crestere în evolutie de la meci la meci.
Florin Marin l-a acuzat pe portarul George Savu cã a gresit la trei din cele patru goluri primite de galben-negri. Este vorba despre golurile din partida cu Progresul Bucuresti, de la Costescu si Pestana, si cel de la Suceava, marcat de Celpan. Antrenorul considerã cã „este o gresealã personalã la golul de la Suceava, pentru cã acea minge era de prins“. „Nu a fãcut pas lateral sã acopere mingea“, a continuat managerul, care nu era decis dacã Savu va fi sau nu titular în partida de astãzi.
Programul complet al etapei a V-a a Ligii a II-a, Seria I, este: Dinamo II Bucuresti - FC Botosani, Stiinta Bacãu - Forex Brasov, Dunãrea Galati - Petrolul Ploiesti, Dunãrea Giurgiu - Cetatea Suceava, Prefab Modelu - FC Snagov, FC Buftea - Sportul Studentesc, CSM Ploiesti - FCM Bacãu, Delta Tulcea - Progresul Bucuresti, Ceahlãul Piatra Neamt - Concordia Chiajna.

Articol afisat de 1513 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective