Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Medalii europene pentru karateca de la Ceahlãul

• sase sportivi legitimati la CS Ceahlãul au revenit cu medalii de la europenele de Shotokan-Fudokan • 4 sînt de aur, atît la echipe, cît si la individual • „mã bucur pentru fiecare rezultat al sportivilor mei“, a declarat Paul Pintilie, antrenorul de la CS Ceahlãul •

Sase sportivi ai sectiei de karate a CS Ceahlãul Piatra Neamt au fãcut parte din delegatia României prezentã la Campionatele Europene de Shotokan Fudokan pentru toate categoriile de vîrstã, întrecere care a avut loc între 18 si 23 noiembrie, la Praga, capitala Cehiei. Toti cei sase au reusit sã ajungã, la individual sau echipe, pe podium si sã revinã acasã cu cel mai frumos cadou de sãrbãtori: medalii europene. Rãzvan Jega (copii 1), Bogdan Munteanu, Alexandru Vierasu, Stefan Boghiu, George Cusu (toti la cadeti) si Munteanu Cezar (juniori) sînt cei care au fãcut peformantã pe plan european pentru CS Ceahlãul. Toti au punctat la echipe, iar medaliile individuale au fost adjudecate de Bogdan Munteanu (aur), George Cusu (bronz) si Cezar Munteanu (bronz). „Mã bucur foarte mult pentru fiecare rezultat al elevilor mei. Sînt performante meritate dupã o muncã serioasã depusã la antrenamente. Pe aceasta cale tin sã multumesc si Consiliului Local Piatra Neamt pentru ajutorul finaciar acordat pentru deplasare“, a declarat Paul Pintilie, antrenorul celor sase performeri de la CS Ceahlãul, care a tinut sã-i multumeascã si „secundului“ Alina Florea pentru aportul adus la pregãtirea sportivilor.
Tehnicianul a afirmat cã pentru Cezar Munteanu a fost ultima mare întrecere la care acesta a lupta reprezentînd clubul pietrean. Fiind la final de juniorat si pentru cã la anul va da admitere la facultate, cel mai probabil la Iasi, Cezat Munteanu a tinut sã-i multumeascã antrenorului sãu pentru cã l-a ajutat sã ajungã la nivelul de medaliat la europene, neuitînd însã de colegi si familie, fratele sãu, Bogdan Munteanu, urmînd a-si continua activitatea la Piatra Neamt.
Paul Pintilie a mai spus cã întrecerea din Cehia nu a fost pentru elevii sãi doar un prilej de a se întrece cu adversarii, ci si o ocazie de a vizita Praga. „Au rãmas cu amintiri foarte frumoase din Praga, un oras cu un centru vechi, bine întretinut si foarte atrãgãtor pentru milioane de turisti. Mi-a plãcut mai mult decît alte capitale ale Europei care sînt mai faimoase“, a povestit Pintilie, care a spus însã cã organizarea concursului continental a lãsat de dorit. Trebuie spus cã România a fost prima si în clasamentul pe natiuni.

Articol afisat de 1582 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective