Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Economie 22 Septembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Fibrex ºi YarNea, fãrã Guido Castelluccio

Fibrex ºi YarNea, fãrã Guido Castelluccio

• Guido Castelluccio, directorul general al societãþilor YarNea ºi FibrexNylon Sãvineºti ºi-a dat demisia • decizia i-a fost acceptatã • ultima zi de muncã va fi 4 octombrie 2005 • la Sãvineºti urmeazã sã soseascã un manager italian •

Guido Castellucio (foto), directorul general al societãþilor YarNea ºi FibrexNylon Sãvineºti, nu va mai deþine cele douã funcþii amintite. El ºi-a înaintat demisia pe 12 septembrie, decizia fiindu-i acceptatã. Ultima zi de muncã a managerului Castellucio la societãþile sãvineºtene este 4 octombrie 2005. RadiciFibres a desemnat un manager italian, care începînd cu data de 3 octombrie va prelua toate atribuþiile pe care le exercita domnul Castelluccio, dupã cum se aratã într-un comunicat primit la redacþie.
Contactat de „Monitorul de Neamþ“, Guido Castelluccio a avut amabilitatea de a oferi cîteva detalii: „Mi-am dat demisia, ea a fost confirmatã ºi ultima zi de muncã va fi 4 octombrie. Imediat voi fi înlocuit cu un manager al Grupului Radici care va veni din Italia ºi care va garanta continuitatea. Grupul Radici a confirmat toate planurile de dezvoltare pentru YarNea ºi de valorificare pentru Fibrex ºi sînt sigur cã ele nu vor fi schimbate. ÃŽn ultimele douã luni am angajat aproximativ 70 de oameni“.
Întrebat de planurile de viitor, managerul Castelluccio a afirmat cã este posibil sã-ºi desfãºare activitatea în cadrul unei firme din România. Dar iatã comunicatul primit la redacþie.
În ziua de 12 septembrie 2005 Domnul Guido Castelluccio ºi-a dat demisia, în acord cu prevederile legislaþiei în vigoare, din poziþia de Director General al societãþii YarNea renunþînd totodatã la funcþia de administrator, din poziþia de Director General al societãþii FibrexNylon ºi din cea de Preºedinte Executiv al Fundaþiei Luciana ºi Gianni Radici. RadiciFibres a desemnat un manager italian, care începînd cu data de 3 octombrie va prelua toate atribuþiile pe care le exercita dl. Castelluccio, astfel încît sã se garanteze continuitatea gestionãrii activitãþii în România. Aºa cum s-a declarat, proiectele strategice de dezvoltare a YarNea ºi de valorificare a FibrexNylon vor continua pentru a obþine rezultatele prevãzute.
Domnul Guido Castelluccio îºi va continua activitatea profesionalã în România cu alþi agenþi economici ºi a confirmat disponibilitatea domniei sale de a asigura suportul la transferul de gestiune, dacã ºi cînd va fi nevoie. Managementul din YarNea ºi FibrexNylon nu suferã modificãri, fiind informat permanent asupra schimbãrii ºi deciziilor conexe acesteia, confirmîndu-ºi disponibilitatea de a participa în continuae la dezvoltarea business-ului dupã strategia Grupului Radici.
Conducerea.

Articol afisat de 2758 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective