Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Copii victime ale accidentelor rutier

Mai multe accidente rutiere, soldate cu rãnirea gravã a mai multor persoane ºi cu importante pagube materiale, s-au produs pe ºoselele din judeþ, în ultimele zile. Din pãcate, în douã cazuri a fost vorba de rãnirea a doi copii, care, nefiind supravegheaþi, au ieºit în faþa maºinilor ºi au fost rãniþi destul de grav. Un prim accident s-a petrecut în dimineaþa zilei de joi, pe raza localitãþii Vînãtori Neamþ. Ioan S., în vîrstã de 52 de ani, din comuna Pipirig, conducea un autoturism marca Dacia cãtre Tîrgu Neamþ, dar în Vînãtori Neamþ a surprins ºi accidentat un minor în vîrstã de 7 ani, care mergea cãtre ºcoalã. Copilul se deplasa pe marginea drumului ºi, la un moment dat, a vrut sã traverseze strada, însã nu s-a asigurat ºi a ieºit brusc în faþa maºinii, ºoferul nemaiputînd sã-l evite. Din fericire, victima a suferit rãni uºoare, dar ºoferul este cercetat penal pentru comiterea infracþiunii de vãtãmare din culpã.
În aceeaºi zi, dar douã ore mai tîrziu, un alt minor, de aceastã datã din Grumãzeºti, a devenit victima unui accident. G.C., în vîrstã de 11 ani, se afla la ora de sport ºi, la un moment dat, a vrut sã traverseze în fugã strada fãrã sã se asigure ºi a fost lovit de autoturismul Daewoo Cielo condus de M.M., în vîrstã de 32 de ani, din Tîrgu Neamþ. Copilul nu a suferit rãni grave, dar conducãtorul auto s-a ales cu dosar penal.
Un alt incident rutier s-a petrecut la Roman. Adela R., în vîrstã de 33 de ani, se deplasa pe o stradã din municipiu la volanul unui autoturism Dacia Nova. Ajunsã în dreptul unei treceri de pietoni, femeia nu a acordat prioritate de trecere lui Petru G., în vîrstã de 69 de ani, care tocmai traversa regulamentar. Bãtrînul a suferit multiple traumatisme, iar ºoferiþa s-a ales cu dosar penal.
În noaptea de joi spre vineri s-a înregistrat un alt accident rutier, tot la Roman. În jurul orei 24, Ciprian P., în vîrstã de 35 de ani, din municipiu, conducea un autoturism Volkswagen Passat ºi, pentru cã se grãbea, nu a oprit la o trecere de pietoni semnalizatã corespunzãtor, accidentîndu-l pe Dãnuþ N., în vîrstã de 37 de ani, care tocmai trecea strada. Victima a cãzut în mijlocul strãzii, iar ºoferul, laº, în loc sã coboare sã vadã ce s-a întîmplat sau sã cheme ambulanþa, a fugit de la locul accidentului. Poliþiºtii au început cercetãrile ºi, douã ore mai tîrziu, au gãsit maºina abandonatã pe o stradã din oraº. La scurt timp dupã aceea a fost prins ºi ºoferul.

Articol afisat de 1440 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE, Elena COJOCARIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective