Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cinci victime pe E85, în cîteva ore

• douã accidente de circulaþie produse vineri s-au soldat cu cinci victime

Cinci persoane au suferit leziuni grave în urma a douã accidente produse, vineri, 21 octombrie, în decurs de cîteva ore, pe E 85. Primul accident, soldat cu patru victime, s-a produs în noaptea de joi spre vineri, 20 octombrie spre 21 octombrie, în comuna Miroslãveºti, la ieºirea din judeþul Neamþ, pe E 85. La miezul nopþii, Vasile N., în vîrstã de 42 ani, din localitatea Covasna, aflat la volanul microbuzului Volswagen, a efectuat o manevrã de întoarcere, fãrã sã se asigure. În acel moment, a fost lovit în partea dreapta faþã a maºinii de cãtre un autoturism Toyota, care circula regulamentar, pe direcþia Suceava - Roman. ªoferul maºinii, Cristinel V., în vîrstã de 38 ani, din Paºcani, a fost testat cu alcooltesterul, de cãtre poliþiºtii ieºeni, stabilindu-se cã era sub influenþa bãuturilor alcoolice. În urma coliziunii, patru persoane au fost preluate de echipajele de la Ambulanþã ºi transportate la spital. Cristinel V. a suferit o fracturã deschisã rotula stîngã ºi traumatism glezna dreaptã, fiind transferat ulterior la Spitalul de Urgenþã Iaºi. Samuel T., în vîrstã de 24 ani, Ana P., în vîrstã de 30 ani. ºi Toader B., în vîrstã de 37 ani, pasageri în cele douã maºini, au suferit politraumatisme ºi au fost internaþi la Spitalul Municipal Roman. Poliþiºtii ieºeni efectueazã cercetãri pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier.
Al doilea accident produs vineri, tot pe E 85, a avut loc la ora 15, în parcarea de lîngã punctul numit Castelul de Apã. Constantin C., în vîrstã de 40 ani, a fost lovit, conform martorilor oculari, de un autoturism, în timp ce încerca sã coboare dintr-un microbuz aflat în parcare. ÃŽn urma impactului, bãrbatul a suferit un politraumatism ºi o fracturã deschisã la nivelul gambei stîngi. „Am primit solicitarea, de la Serviciul Unic de Urgentã 112, de a ne deplasa la Castelul de Apã, pentru a acorda primul ajutor în cadrul unui accident de circulaþie cu o singurã victimã. ÃŽn dreptul locului amintit, am gãsit un bãrbat cãzut pe ºosea, care a fost lovit de o maºinã, în urma impactului acesta suferind o fracturã deschisã la gamba stîngã, laba piciorului þinîndu-se aproape numai în piele. I-am imobilizat membrul afectat ºi, dupã acordarea medicaþiei specifice, l-am transportat la spital. La scurt timp, acesta a fost transferat la Iaºi“, a declarat doctor Claudia Dumitraºc, medicul coordonator al Staþiei de Ambulanþã Roman.

Articol afisat de 1524 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dumitru IUªTIUC)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective