Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Cupa României, o reuºitã pentru clubul Ronin

Cupa României, o reuºitã pentru clubul Ronin

• la întrecerea gãzduitã de Liceul Hogaº au participat 260 de sportivi de þarã ºi strãinãtate • gazdele au pregãtit concurenþilor un moment special dedicat lui Peter ªandor, fost antrenor de karate timiºorean, care a decedat într-un accident rutier •

Clubul de karate sportiv Ronin Piatra Neamþ a organizat, sîmbãtã, 10 decembrie, Cupa României pentru cluburile afiliate departamentului Eur&ka al Federaþiei Române de Arte Marþiale. Evenimentul s-a desfãºurat în cadrul Openului Moldovei, avînd în vedere cã la întrecere au fost invitate ºi cluburi din alte departamente ale FRAM. Dacã la capitolul sportiv Openul Moldovei s-a ridicat la un nivel tehnic foarte bun, o datã cu participarea celor mai buni sportivi din România, la nivel organizatoric oaspeþii au avut parte de surprize plãcute. Nu puþini au fost cei care au apreciat modul în care s-a desfãºurat întreaga manifestare, inclusiv Shihan Mihai Cioroianu, preºedintele departamentului Eur&ka din cadrul FRAM, ºi Shihan Stefano Pucci, directorul tehnic al naþionalei Poliþiei Penitenciarelor din Italia. „A fost o competiþie foarte plãcutã ºi bine organizatã. Meritul este al gazdelor, în special al liderului de aici Ionuþ ªtefãnescu (foto), care a muncit ºi a meritat sã primeascã spre organizare competiþii importante“, a declarat Shihan Mihai Cioroianu.
În clasamentul pe puncte al cluburilor participante cel mai bine s-a clasat Ronin Piatra Neamþ, care a acumulat 70. Au completat podiumul Kankudai Bacãu (39 puncte) ºi Banzai Arad (37 de puncte). Locul al IV-lea a fost ocupat de Sakki International Karate-Do Piatra Neamþ (34 puncte - club condus de Dan Aanicãi), pe cinci a terminat Kaminari - Ceahlãul Piatra Neamþ (24 de puncte - club condus de Paul Pintilie ºi care a participat doar la probele de kumite ºi la echipe), iar poziþia a VI-a a ocupat-o Dacicus Orãºtie (22 puncte). Au participat circa 260 de sportivi, fiecare cîºtigãtor de probã, la toate categoriile, primind diplome ºi medalii, echipele cupe, însã cel mai important a fost cã la finalul zilei de concurs toþi sportivii au primit din partea gazdelor cîte un cadou înaintea Sãrbãtorilor de iarnã.
Cel mai emoþionant moment al întregii manifestãri s-a consumat la începutul primelor meciuri ºi a fost închinat unui foarte bun prieten al organizatorilor, Peter ªandor. Acesta a antrenat la un club din Timiºoara, iar în urmã cu cîteva sãptãmîni ºi-a pierdut viaþa într-un accident rutier. Ionuþ ªtefãnescu a þinut sã proiecteze pe un petere videoplicul formaþiei Rammstein fãcut pe melodia „Ohne dich“, la începutul ºi la finalul acestuia apãrînd ºi poza lui Peter ªandor. „Am ales sã realizãm acest moment ºi pe acest videoclip pentru cã vorbisem cu Pepe, cum îi spuneau prietenii, despre cît de frumos este ºi despre imaginile filmate. Nici acum nu îmi vine sã cred cã nu mai este printre noi, dar ºtiu cã momentul a fost pe placul celor prezenþi“, a declarat Ionuþ ªtefãnescu.
De menþionat cã la Openul Moldovei au concurat sportivi de la 18 cluburi din Timiºoara, Arad, Oradea, Orãºtie, Simeria, Braºov, Bicaz, Bacãu, Suceava, Deva, Carei ºi Piatra Neamþ. Din strãinãtate a fost prezentã o echipã a Poliþiei Penitenciarelor din Italia ºi o alta de patru, reprezentantã a clubului Kuranai (Ungaria). „Trebuie sã mulþumesc pentru ajutorul acordat pentru organizare Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamþ, domnului consilier Vasile Petraru, SC Dinamic 92, Grand Hotel Ceahlãu, SC Grifserv, Asociaþia ªansa Piatra Neamþ ºi Pensiunea Red Rock“, a încheiat Ionuþ ªtefãnescu.

Articol afisat de 2136 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective