Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Succes umbrit de spectrul morþii

Succes umbrit de spectrul morþii

• în loc sã se bucure de succesul pe care l-a avut la Eurovision, Mihai Trãistariu se pregãteºte sã îºi îngroape mama

Mihai Trãistariu, pietreanul care a reuºit sã claseze România pe locul IV la ultima ediþie a concursului Eurovision, trãieºte, zilele acestea, o adevãratã dramã.
Mama lui, bolnavã de cirozã hepaticã, se aflã în stare criticã la Spitalul Judeþean de Urgenþã Neamþ, iar medicii îi dau ºanse minime de supravieþuire.
Natalia Trãistariu, Lili, aºa cum o ºtiu foºtii colegi, a lucrat ca asistentã medicalã la Serviciul Judeþean de Ambulanþã Neamþ.
A crescut singurã patru copii, trei bãieþi ºi o fatã, Mihai fiind cel mai mic dintre ei. Soþul ei a murit acum 15 ani, lãsînd-o singurã cînd îi era mai greu. Lili, însã, a rezistat pînã cînd boala a doborît-o. Ca asistentã medicalã, ºi-a fãcut treaba întotdeauna cu maximã conºtiinciozitate. Cei care o cunosc spun cã femeia punea suflet în toate ºi nu se lãsa copleºitã de greutãþile pe care le întîmpina, dat fiind faptul cã avea de întreþinut singurã o casã.
Copiii au învãþat bine, iar doi dintre bãieþi au moºtenit, de la tatãl lor, înclinaþia cãtre partea artisticã. Cel mare este, acum, pictor, urmînd cariera pe care ºi-ar fi dorit-o pãrintele sãu, iar Mihai a devenit, prin propriile eforturi, o vedetã a muzicii pop româneºti.
Grijile care au apãsat prea mult pe umerii mamei sale, au fãcut, însã, ca, dupã 1989, aceasta sã se pensioneze din motive de sãnãtate. Investigaþiile medicale efectuate, atunci, au arãtat cã femeia avea pietre la fiere ºi la rinichi.
În urmã cu 3 luni, Natalia Trãistariu a fost diagnosticatã cu cirozã hepaticã. Medicii au avertizat-o cã e grav, dar lipsa durerii a fãcut-o pe femeie sã nu ia boala în serios. A revenit la spital în plinã crizã ºi a fost internatã de urgenþã la secþia Medicalã a Spitalului Judeþean Neamþ. Luni searã, 22 mai, în urma unei hemoragii puternice pe care a suferit-o, ea a fost transferatã la secþia Anestezie ºi Terapie Intensivã, iar marþi dimineaþã a intrat în comã. Medicii în îngrijirea cãrora se aflã pacienta spun cã starea ei este extrem de gravã, cã nu mai poate fi salvatã, ºi cã firul vieþii ei se va rupe foarte curînd.
Abia întors din Grecia ºi aflînd cã mama lui este foarte grav bolnavã, Mihai Trãistariu a telefonat la spital ºi s-a interesat despre starea ei. „Sînt dãrîmat, am plecat la Eurovision cu inima frîntã, ºtiam de multã vreme de mama, dar am zis cã nu e atît de grav. Am înþeles cã singura ei ºansã ar fi un transplant de ficat, dar nu dispuneam de banii necesari pentru aºa ceva. Am auzit vorbindu-se despre sume între 40 ºi 140 de mii de Euro, de unde atiþia bani?
Eurovisionul este, parcã, un blestem pentru unii dintre cei implicaþi în acest concurs. Anul trecut, a murit tatãl Luminiþei Anghel, exact cînd a revenit în þarã. Anul acesta, înainte de plecarea în Grecia, a murit mama lui Dan Manoliu. Acum, aflu cã mama e pe moarte... nu ºtiu ce sã fac...nici nu am puterea sã merg acasã, la Piatra Neamþ“, a declarat Mihai Trãistariu.

Articol afisat de 2100 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective