Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Voleibaliºtii pietreni, petrecere înainte de reluarea antrenamentelor

Voleibaliºtii pietreni, petrecere înainte de reluarea antrenamentelor

• reunirea lotului va avea loc pe 19 iunie • se încearcã transferul unor jucãtori la clubul pietrean • pînã la primul antrenament membrii clubului VCM-LPS Piatra Neamþ sînt invitaþi la nunta lui Rareº Gavril • acesta va avea apoi o sãptãmînã „de miere“ •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ îºi va relua antrenamentele în vederea pregãtirii urmãtorului campionat. Ziua în care voleibaliºtii vor renunþa la vacanþã este 19 iunie, atunci cînd vor începe ºedinþele de pregãtire pentru reacomodarea la efort sub conducerea antrenorilor Dan Gavril ºi Nicu Buruº. Constantin Niþã a spus cã, dupã o perioadã de antrenamente în oraº, echipa pietreanã va pleca într-un cantonament la munte, în staþiunea Durãu, la poalele Ceahlãului. „Revenim la treabã pentru cã urmeazã un sezon foarte dificil. Vor fi meciuri foarte grele împotriva unor adversari pe care îi cunoaºtem în marea majoritate. Noi vrem sã revenim în elitã, deci va trebui sã muncim pentru asta. Dupã perioada de reacomodare a organismului la efort, echipa va pleca în cantonament la Durãu. ªtiu cã bãieþilor nu le prea place, pentru cã acolo programul va fi greu, dar trebuie fãcut ºi un astfel de stagiu de pregãtire“, a declarat Constantin Niþã, directorul VCM-LPS Piatra Neamþ. Conducãtorul grupãrii pietrene a anunþat cã Daniel Todoran nu va pleca, deºi a fost sã dea probe la o formaþie din campionatul austriac. De asemenea, conducerea pietreanã ar putea avea în probe jucãtori, discuþii fiind începute cu voleibaliºti din România, dar ºi de la echipe de peste hotare.
ÃŽntrebat care sînt ºansele ca Petrom Ploieºti sã se desfiinþeze, Constantin Niþã a spus cã nu crede într-o asemenea variantã. Petrom Ploieºti a cîºtigat ultima ediþie de campionat, la mare bãtaie cu VCM Tomis Constanþa ºi Dinamo Bucureºti. „Nu cred cã acei de la Ploieºti vor lãsa ca echipa sã disparã, mai ales cã au o ºansã realã de a juca în cupele europene, în Top Teams Cup. Am vãzut ºi eu prin ziare cã sînt probleme cu sponsorul, care nu vrea sã mai bage la fel de mulþi bani ca pînã acum. Cît despre faptul cã, în cazul în care Petrom se va desfiinþa, nu ºtiu ce sã zic despre modalitatea ca altã echipã sã joace în locul prahovenilor în Top Teams Cup. Deºi ar fi interesantã mutarea, ºi poate cã ºi noi am avea de cîºtigat, pentru cã am merge în Cupa Confederaþiei Europene de Volei. Oricum, cred cã sînt slabe ºanse sã se întîmple aºa ceva“, a mai spus Niþã. Dupã cum se ºtie, în sezonul precedent, VCM-LPS Piatra Neamþ a terminat campionatul pe locul cinci ºi a jucat finala Cupei României, pierdutã cu 2-3 în faþa dobrogenilor de la VCM Tomis Constanþa.
Pînã la muncã, de pe 19 iunie, cei de la VCM-LPS Piatra Neamþ vor avea o altã reunire, la Restaurantul Unic, astãzi pe 17 iunie. Motivul este unul fericit: Rareº Gavril va spune adio burlãciei, urmînd a-ºi uni destinul cu Raluca Pavãl, sora handbalistei Paula Pavãl, actualmente la HCM Roman. Cu aceastã ocazie Monitorul de Neamþ ureazã celor doi miri „Casã de piatrã“ ºi multã sãnãtate!

Articol afisat de 1641 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective