Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sfîrºit tragic în fîntînã

• o tînãrã de 27 de ani a decedat înecîndu-se în fîntînã • ea a stat mai bine de o orã în apa rece • femeia a suferit un ºoc hipotermic ºi nu a mai putut fi salvatã • incidentul s-a petrecut la Zãneºti •

O tînãrã în vîrstã de 27 de ani, din Zãneºti, a murit ieri dimineaþã, dupã ce a cãzut în fîntînã. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre pãrinþii ei, Alina Bîrcoci a fost victima unui accident absolut stupid, petrecut într-o fracþiune de secundã, chiar sub ochii lor. Profitînd de rãcoarea dimineþii, femeia se pregãtea sã ude grãdina ºi, în acest scop, a scos din fîntînã mai multe gãleþi cu apã. La un moment dat, Alina s-a împiedicat ºi, încercînd sã se redreseze, a cãzut în puþ. Chiar dacã se aflau la numai cîþiva metri distanþã de ea, pãrinþii nu au mai apucat sã o tragã înapoi, pentru a evita tragedia. Disperat de faptul cã nu avea cum sã o salveze, tatãl Alinei Bîrcoci a sunat imediat la Dispeceratul Unic de Urgenþã 112. Într-un timp record, au ajuns la domiciliul familiei Bîrcoci un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenþã Reanimare ºi Descarcerare (SMURD) ºi unul al pompierilor militari din Piatra Neamþ. Dupã ce aceºtia din urmã au reuºit sã scoatã din fîntînã femeia, care era în stare de inconºtienþã, cadrele medicale de la SMURD i-au acordat acesteia primul ajutor ºi au transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenþelor din cadrul Spitalului Judeþean Neamþ. Investigaþiile medicale efectuate aici au arãtat cã pacienta a suferit ºoc hipotermic, urmat de stop cardio-respirator. În ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale, tînãra nu a mai putut fi salvatã.
Corpul neînsufleþit a fost transportat la Serviciul Medicinã Legalã Neamþ, urmînd ca astãzi sã fie efectuatã necropsia.
Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre Ciprian Istrate, agent ºef al Postului de Poliþie Zãneºti, cercetãrile cu privire la acest caz sînt în plinã desfãºurare.
„Noi întocmim dosar penal pentru moarte suspectã, aºteptãm apoi rezultatul necropsiei ºi din cercetãrile efectuate vom concluziona ce a fost acolo. Am auzit vorbindu-se despre faptul cã ar fi posibil ca femeia sã se fi aruncat în fîntînã. Nu cred cã este corect sã facem astfel de afirmaþii fãrã acoperire, iar, pe de altã parte, mi-e cam greu sã accept aceastã idee. Alina Bîrcoci nu era cãsãtoritã, nu avea copii, se întorsese de la muncã din Italia în urmã cu o lunã ºi era foarte mulþumitã. Din discuþiile purtate cu tatãl ei, fost colonel la Pompieri, am înþeles cã Alina urma o ºcoalã de ºoferi ºi nu mai departe de asearã (joi searã, 6 iulie - n.r.) discuta cu pãrinþii sãi despre alte planuri de viitor ºi era foarte optimistã“, a declarat Ciprian Istrate, agent ºef al Postului de Poliþie Zãneºti.

Articol afisat de 1902 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
( L. ILIªESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective