Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul ºi Ceahlãul II debuteazã în Liga a III-a

• þevarii joacã în deplasare la Juventus Fãlticeni, iar pietrenii primesc vizita FCM CFR Paºcani

Ceahlãul II debuteazã astãzi în Liga a III-a, de la ora 16, la Roznov, în compania FCM CFR Paºcani. ÃŽn formaþia condusã de Toader ªteþ, Iordache Puricã ºi Codruþ Domºa este posibil sã aparã nume de la echipa „mare“, în condiþiile în care lotul Ceahlãului este numeros ºi nu toþi jucãtorii ºi-au gãsit loc pe foaia de arbitraj a meciului cu CFR Cluj. Deºi iniþial Mihai Stoica, antrenorul formaþiei pietrene care joacã în Liga I, a declarat cã nu este de acord sã cedeze jucãtori la echipa a doua, pentru a lãsa cît mai mulþi tineri sã evolueze, a revenit ºi a afirmat cã, din cauzã cã lotul este extrem de numeros, fotbaliºtii care nu au „încãput“ pe foaia de arbitraj ar putea fi vãzuþi astãzi la Roznov.
Cealaltã echipã pietreanã din liga a treia, Laminorul Roman, va disputa, sîmbãtã, 12 august, primul meci din noul sezon competiþional, în deplasare, cu echipa Juventus Fãlticeni. Partida, contînd pentru etapa I a Seriei I din cadrul Ligii a III-a (Divizia C) la fotbal, va începe la ora 11. Iniþial, conform programului hotãrît de membrii Federaþiei Române de Fotbal, romaºcanii ar fi trebuit sã evolueze astãzi, 11 august, cu începere de la ora 18. Noul regulament dã posibilitatea cluburilor organizatoare sã decidã în care din zilele de vineri, sîmbãtã sau duminicã vor dori sã joace. Aºa cã Laminorul a fost nevoit sã mai aºtepte cîteva ore pînã la primul fluier oficial al noului sezon. „Din pãcate, nu jucãm vineri (11 august, n.red.), ci sîmbãtã, de la ora 11, la Fãlticeni. Nu ºtiu prea multe lucruri referitor la adversara noastrã, în afarã de faptul cã a promovat în acest an în Divizia C. ÃŽn rest, nu cunosc alte amãnunte, lucru valabil ºi în cazul majoritãþii echipelor din serie. ÃŽncã de cînd am venit la Roman mi-am format o strategie pe care voi încerca sã o folosesc în timpul acestui meci, dar nu pot sã o divulg înainte de a începe jocul. Totuºi, aºa cum am mai afirmat, vom aborda fiecare întîlnire numai la victorie, fie cã va fi vorba de partidele disputate acasã sau în deplasare. Deocamdatã, consider cã jucãtorii sînt destul de bine pregãtiþi, dar singurul lucru de care îmi este fricã þine de starea terenurilor. Echipa noastrã este destul de tehnicã, iar, dacã vom juca pe gazonuri bune, nu vãd de ce nu am cîºtiga“, a declarat Daniel Iftodi, antrenorul principal al FC Laminorul Roman. Acesta a mai spus cã, din cîte a aflat, prognoza meteo nu îi este favorabilã, dar sperã ca, la Fãlticeni, sã prindã un timp frumos în timpul disputãrii meciului cu Juventus. De asemenea, tehnicianul þevarilor va hotãrî pe cine va trimite în teren cu doar cîteva minute înainte de ora stabilitã pentru începerea meciului, deoarece nu va exista un prim 11 „bãtut în cuie“. ÃŽntîlnirea dintre romaºcani ºi jucãtorii din Fãlticeni va fi condusã la centru de Daniel Ciobãnicã (Bistriþa), ajutat la cele douã tuºe de Cãlin Flanja ºi Paul Tamaº, din aceeaºi localitate.

Articol afisat de 1598 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dumitru IUªTIUC)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective