Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 9 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Viteza, cauza unui accident mortal

Seria evenimentelor rutiere grave a continuat, patru persoane avînd de suferit în urma a trei accidente. Cel mai grav dintre ele s-a înregistrat ieri dimineata, în jurul orei 4.45, pe DN 15B, în apropierea comunei Vînatori. Vasile A., în vîrsta de 22 de ani, din comuna Pastraveni, conducea un autoturism marca Ford Focus. Ajuns în apropierea comunei Vînatori, tînarul nu a încetinit viteza într-o curba la dreapta si a pierdut controlul volanului. Ca urmare, autoturismul a parasit carosabilul si a intrat în coliziune cu o borna de pe marginea drumului, de unde a ricosat într-un copac. În urma impactului, deosebit de violent, soferul a murit pe loc. În autoturism se mai aflau doua persoane. Ioan I., de 23 de ani, pasager pe scaunul din dreapta fata nu a suferit nici o leziune, folosirea centurii de siguranta spunîndu-si cuvîntul. Celalalt pasager, Costica B., de 30 de ani, din Pastraveni, s-a ales cu leziuni usoare. Politistii, care au ajuns la fata locului pentru cercetari, au opinat ca daca soferul ar fi folosit centura de siguranta, existau sanse mari sa scape cu viata.
Un alt eveniment rutier a avut loc joi, 7 septembrie, în jurul orei 10, în localitatea Lunca din comuna Tarcau. Dumitru A., în vîrsta de 36 de ani, din orasul Bicaz, conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, pe directia Bicaz-Piatra Neamt. Ajuns în localitatea Lunca, la intersectia cu strada Garii, soferul a efectuat viraj stînga fara sa se asigure, moment în care a fost acrosat de autoturismul Opel Astra, condus de Sandu B., de 47 de ani, din comuna Tasca, care se angajase în depasirea sa. În urma impactului, autoturismul Opel Astra a intrat în coliziune cu un microbuz. În traiectoria sa, autoturismul Opel Astra a accidentat usor un pieton care se afla pe acostament.
Cel de-al treilea eveniment a avut loc joi, 7 septembrie, Ă®n jurul orei 18.50, pe strada Petru Rares din Piatra Neamt. Ana N., de 43 de ani, din localitate, se angajase Ă®n traversarea strazii pe trecerea de pietoni din fata Scolii nr. 12, moment Ă®n care a fost accidentata de autoturismul Dacia condus de Ionel Z., de 47 de ani, din Piatra Neamt. ĂŽntrucĂ®t, Ă®n ultima perioada, pe arterele rutiere nemtene s-au Ă®nregistrat o serie de evenimente grave, politistii le recomanda participantilor la trafic sa respecte cu strictete indicatoarele rutiere. „Sfatuim conducatorii auto sa manifeste mai multa prudenta Ă®n momentul Ă®n care se deplaseaza pe drumurile publice. Respectati viteza legala admisa pe sectorul de drum pe care va deplasati! Respectati indicatoarele rutiere care impun restrictii temporare, asa cum sĂ®nt cele amplasate pe sectoarele de drum pe care se fac lucrari de Ă®mbunatatire a suprafetei de rulare“, se arata Ă®ntr-un comunicat al Politiei Neamt.

Articol afisat de 2849 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective