Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbalul revine în programul iubitorilor de sport

Iubitorii handbalului din Piatra Neamt au astazi si mîine program încarcat, cu doua jocuri oficiale în Divizia A. În Sala Ceahlaul vor debuta în noul sezon baietii de la LPS Piatra Neamt, dar si fetele de la HCF Piatra Neamt.
LPS Piatra Neamt, formatie care continua istoria handbalului masculin dupa Relonul, Fibrex sau HCM, va juca primul meci în compania celui mai puternic adversar al seriei, Stiinta Municipal Dedeman Bacau. Partida se va disputa de la ora 11, iar arbitrii delegati sînt Sebastian Hagiu si Liviu Gheorghiu, din Vaslui. Meciul pare a fi dezechilibrat, daca se face o analiza scurta a loturilor celor doua formatii. LPS Piatra Neamt se prezinta la meci cu un lot foarte tînar, alcatuit în majoritate de jucatori care abia au terminat juniorarul sau care chiar mai joaca înca sub comanda lui Razvan Caba la echipa de juniori I a liceului sportiv din Piatra Neamt. Antrenorii Stelian Bursuc si Razvan Caba spera însa ca lipsa de experienta a jucatorilor lor sa fie compensata cu daruire si dorinta de victorie. Stiinta Bacau se va prezenta la meci cu un lot care aduce aminte de campioana Fibrex Nylon Savinesti: portar va fi Florin Spiridon, extrema dreapta va fi Gabi Armanu, actual antrenor-jucator la Bacau, iar pivot va fi Eusebiu Tancau. Alti pietreni în aceasta echipa mai sînt Stefan Grigorie si Sabin Ignat. „Vrem sa ne batem si sa facem un meci frumos împotriva acestei echipe. Sîntem pregatiti sa facem o figura frumoasa“, a declarat Stelian Bursuc. „Jucam oricînd si cu oricine la victorie, chiar daca Bacaul este cea mai puternica adversara din seria noastra“, a spus si Ionut Ifrim, extrema dreapta de la LPS Piatra Neamt.
Fetele de la HCF Piatra Neamt, formatie care a retrogradat în vara acestui an din Liga Nationala, va juca mîine cu CSM Sfîntu Gheorghe. Jocul este programat de la ora 10:30, iar arbitrii sînt Iulian Cristea si Bogdan Anton, din Iasi. Dan Valentin a recunoscut ca nu prea are informatii despre echipa din Sfîntu Gheorghe, dar ca se asteapta la un meci dificil. Cît priveste lotul actual al HCF Piatra Neamt, acesta a suferit multe schimbari. Nu mai sînt Puscasu, Mihalschi, Rosu, Angheluta si Caescu, dar au aparut jucatoare tinere, dorince de performanta, care au însa un minus: lipsa de experienta. „Nu avem altceva de facut decît sa formam o noua echipa la Piatra Neamt. Avem în fata un campionat lung si fiecare jucatoare va avea sansa sa evolueze“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal de la HCF.
Programul etapei I din Divizia A masculin, Seria A, este: HC Vaslui - CS Triumf Calarasi, HC Focsani - U Galati, Universitatea Valahia Tîrgoviste - Petrolul Teleajen Lukoil Ploiesti, LPS Piatra Neamt - Stiinta Municipal Dedeman Bacau, CSM Bucuresti sta. Jocurile din prima runda a Diviziei A, Seria Est, sînt: Stiinta Bacau - Oltchim II Rîmnicu Vîlcea, LPS Iasi - CSM Bucuresti, HCF Piatra Neamt - CSM Sfîntu Gheorghe, CSM Ploiesti - HC Activ Ploiesti.

Articol afisat de 1651 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective