Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Laminorul Roman, în lupta cu Ceahlaul II

Laminorul Roman va disputa astazi, de la ora 11, un meci dificil în compania echipei Ceahlaul II Piatra Neamt. Partida va conta pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a la fotbal si va avea loc pe Stadionul Moldova. Aceasta întîlnire se asteapta a fi una de interes, deoarece romascanii vor lupta pentru pastrarea locului în clasament, iar pietrenii vor merge si ei la victorie, cu o echipa alcatuita si din fotbalisti de la prim-divizionara Ceahlaul. „Va fi un meci dificil pentru elevii lui Daniel Iftodi, deoarece vor juca cu echipa similara de la Piatra Neamt unde vor exista, teoretic, si jucatori de la echipa «mare». Chiar daca va fi greu, asa cum am mai spus, fiecare meci are încarcatura lui emotionala. Noi speram într-o evolutie buna a jucatorilor, dar, la aceasta ora, avem tineri care au probleme de sanatate si vor primi avizele medicale cel tîrziu sîmbata dimineata. Speram ca ceilalti jucatori sa se mobilizeze exemplar si sa cîstige pentru a putea sa ne mentinem pe pozitia actuala, în clasament“, a declarat Alexandru Ostafe, director sportiv al FC Laminorul Roman. Acesta a mai spus ca s-a primit oficial avizul favorabil, din partea Federatiei Romane de Fotbal, pentru a schimba datele de disputare a etapelor pe teren propriu. Astfel, în loc de vineri, de la ora 17.30, meciurile „acasa“ se vor juca sîmbata, de la ora 11. „Credem ca acest lucru este benefic atît pentru jucatori, care au fost învatati, ani de zile, cu disputarea partidelor sîmbata, iar, dupa programarea federatiei pentru vineri, acestia au întîmpinat probleme de acomodare“, a mai spus Alexandru Ostafe. Cu privire la finantarea gruparii de la malul Moldovei, contractul de sponsorizare va fi semnat peste cîteva zile, cu o oarecare întîrziere fata de data programata. Chiar daca actele nu au fost parafate, sînt semnale ca totul este în ordine si nu vor aparea surprize. Reamintim ca societatea Mittal Steel, cea de care apartine clubul Laminorul, le da tevarilor 150.000 de dolari pe an. Cu acesti bani, echipa îsi plateste datoriile si o parte din cheltuielile inerente campionatului.
Ceahlaul II Piatra Neamt va aborda meciul cu gîndul la pastrarea cifrei zero în dreptul înfrîngerilor în acest sezon. Dupa cum se stie elevii antrenorilor Toader Stet, Codrut Domsa si Iordache Purica au cîstigat pîna acum meciul din prima etapa, iar în celelalte patru au obtinut numai rezultate de egalitate. „Mergem sa continuam seria de rezultate pozitive. Avem un moral bun înainte acestui duel, dar sper ca de aceasta data sa cîstigam. Vom avea însa în fata un adversar omogen, care are cam acelasi lot ca în sezonul precedent“, a declarat Stet, tehnician care în campionatul trecut a fost la cîrma echipei din Roman. Pentru acest meci în lotul Ceahlaului II au fost inclusi Borz, Vitelaru, Iftime, Ene si Herrera.

Articol afisat de 1541 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dumitru IUSTIUC, Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective